Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare a Mercedes Benz GL Class?

Indiferent că este pentru propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este destul de important să te asiguri că becurile farurilor tale sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese care cu siguranță se vor arde pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă gândiți cum să schimb becul luminii de parcare Mercedes Benz GL Class, am postat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această acțiune fără a angaja pe cineva și nu trebuie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-o primă parte, vom arunca o privire la schimbarea becului luminii de zi din față al mașinii tale și, într-o a doua artă, cum să schimbi lumina de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față al Mercedes Benz GL Class meu?

Vom începe această pagină de conținut cu înlocuirea becului luminii de zi din față al Mercedes Benz Clasa GL, rețineți că, în funcție de anul și finisajul mașinii dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași metodologie de utilizat. În realitate, indiferent dacă locația becului tău nu se va schimba sau nu, accesul poate fi mai mult sau mai puțin complicat în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Weiterlesen:
Lumina ABS rămâne pe Mercedes Benz GL Class, ce să faci?

Prima metodologie, vom realiza Schimbarea becurilor luminii de zi fără a scoate farul Mercedes Benz GL Class. Deși acest proces este cel mai ușor, nu este sigur că veți fi în măsură să îl realizați pe vehiculul dvs. fără grevare. In realitate, in functie de optiuni si de an, la unele modele nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi becul in acest fel. Iată cele două distincte soluții pentru a schimba becul luminii de parcare din față a Mercedes Benz GL Class:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima soluție, veți trece pur și simplu prin capota vehiculului dumneavoastră pentru a accesa unitatea farului. Aceasta este cea mai logică abordare, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, adesea din cauza pieselor auto secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a face acest lucru, iată pașii simpli de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Acum că acest pas a fost finalizat, va trebui să accesați partea din spate a unității farului pentru a schimba becul de zi pe Mercedes Benz GL Class. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție al becului de pe farul dvs. (¼, în general, face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din poziția sa. Pentru a face acest lucru, trageți delicat de priză și nu de fire (riști să le deteriorezi), în cele din urmă, odată ce priza este scoasă, poți schimba becul lămpilor de parcare, fiind vigilenți să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdarindu-ti noul bec. Odată efectuat, reasamblați sistemul, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Prin îndepărtarea grătarului în cruce și a farului:
  • A doua solutie, poti scoate farul Mercedes Benz GL Class in cazurile in care accesul prin blocul motor pare prea dificil. Pentru a realiza acest lucru, trebuie doar să deschideți capota, să scoateți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoateți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt realizate, va trebui doar să respectați aceeași metodologie ca în secțiunea anterioară pentru a schimba becul de zi din față al Mercedes Benz GL Class.
Weiterlesen:
Probleme de manevrabilitate la drum Mercedes Benz GL Class

.

Cum să înlocuiți becul luminii de parcare din spate pe Mercedes Benz GL Class

În concluzie, dacă trebuie schimbați becul luminii de parcare din spate al dvs. Mercedes Benz GL Class metoda este mult mai simplă, iată diferiții pași pe care trebuie să-i respectați pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Introduceți noul bec de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Mercedes Benz GL Class, vă rugăm să răsfoiți documentul nostru dedicat pentru a afla cum să o faceți.

Dacă mai aveți întrebări despre Mercedes Benz GL Class, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercedes Benz GL Class.

Legătura cu publicația principală