Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb lumina de parcare a lui Fiat Idea?

Fie că este vorba pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este fundamental să fiți sigur că becurile farurilor dumneavoastră sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese de uzură care cu siguranță se vor arde cu timpul și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site pentru că una dintre lămpile dvs. de poziție este arsă și vă gândiți cum să schimb becul luminii de parcare Fiat Idea, am scris acest articol pentru a vă ajuta să faceți această operațiune fără ajutor și să nu vă adresați tehnicianului auto. Într-o primă parte, ne vom uita la schimbarea becului luminii de zi din față al autovehiculului dvs. și într-o a doua etapă, cum să schimbați luminile de zi din spate.

Cum schimb becul luminii de parcare din față a lui Fiat Idea?

Vom începe acest conținut cu schimbarea becului luminii de zi din față de la Fiat Idea, rețineți că, în funcție de anul și finisajul autovehiculului dvs., este posibil să nu fie chiar aceeași metodologie de utilizat. În realitate, indiferent dacă poziția becului tău nu se va schimba, accesul poate fi mai mult sau mai puțin problematic în funcție de caracteristicile mașinii tale.

Prima metodologie, vom efectua schimbarea becului luminii de zi fără a scăpa de farul Fiat Idea. Deși această abordare este cea mai de bază, nu este garantat că veți putea face acest lucru pe automobilul dvs. fără probleme. In realitate, pe baza versiunilor si a anului, la unele versiuni nu va fi suficient spatiu pentru ca tu sa schimbi becul in acest fel. Iată cele două diferite soluții pentru a schimba becul luminii de parcare din față a Idea ta Fiat:.

  • Trecând prin capota mașinii tale: Prima soluție, veți trece pur și simplu prin capota automobilului dvs. pentru a accesa direct unitatea farului. Acesta este cel mai logic proces, dar nu este întotdeauna ușor de realizat, în general din cauza pieselor auto secundare care vă vor împiedica accesul. Pentru a face acest lucru, iată instrucțiunile de urmat. Mai întâi, cu motorul oprit, deconectați bornele bateriei pentru a evita orice scurtcircuit sau riscul de electrocutare. Acum că acest pas a fost finalizat, va trebui să accesați partea din spate a unității farului pentru a schimba becul luminii de zi pe Fiat Idea. Poate fi necesar să scoateți bateria pentru un acces mai ușor. În acest caz, va trebui să deschideți capacul de protecție a becului de pe farul dvs. (¼ de obicei face treaba), apoi va trebui să scoateți soclul becului din locația sa. Pentru a face acest lucru, trageți cu grijă de priză și nu de fire (riști să le strici), în cele din urmă când priza este scoasă, poți să-ți schimbi becul lămpilor de parcare, fiind vigilenți să nu deteriorați firele și folosiți o cârpă pentru a evita murdarindu-ti noul bec. După ce ați terminat, reasamblați configurația, reconectați bateria și efectuați un test de verificare înainte de a pleca la drum.
  • Scăpând de grătarul în cruce și farul:
  • A doua soluție, poți scoate farul Fiat-ului tău Idea dacă se dovedește că accesul prin blocul motor pare prea complicat. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să-ți deschizi capota, să scoți grila din față ținută doar de câteva șuruburi torx, apoi să scoți farul în cauză. Odată ce aceste acțiuni sunt finalizate, va trebui pur și simplu să urmați aceeași metodă ca și în partea anterioară pentru a schimba becul de zi din față al Fiat Idea dvs.
Weiterlesen:
Ezitare in timpul accelerarii Fiat Idea

.

Cum să schimbi becul luminii de parcare spate la Fiat Idea ta

În concluzie, dacă doriți înlocuiți becul luminii de parcare din spate al lui Fiat Idea metoda este mai ușoară, iată diferiții pași de urmat pentru a vă permite să schimbați acest bec:

  • Deconectați-vă bateria
  • Scoateți podeaua din portbagaj.
  • Deșurubați capacul din spate al unității farurilor de pe mașină.
  • După ce ați găsit becul lămpilor de poziție spate pe mașina dvs., scoateți becul ars.
  • Puneți noul bec de parcare în ansamblul farului de pe mașină
  • Reasamblați totul.

Verificați dacă luminile de parcare funcționează corect din nou înainte de a porni din nou și ați terminat. Dacă doriți să schimbați becul de ceață pe Fiat Idea, vă rugăm să parcurgeți conținutul articolului nostru specific pentru a afla cum să o faceți.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Fiat Idea, aruncați o privire la categoria Fiat Idea.

Legătura cu publicația principală