Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de pe Ram ProMaster?

Păstrarea unei mașini în condiții bune este una dintre cele mai importante îndatoriri pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi mașina în stare bună și să eviți defecțiunile bruște ale echipamentelor care ar necesita să cheltuiești o mulțime de bani. Unele lucrări de întreținere par a fi evidente pentru aproape toată lumea, cum ar fi schimbarea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții este posibil să nu le cunoașteți întotdeauna. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin faimoasă, dar la fel de esențială, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Ram ProMaster? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea unde se află filtrul de cabină de pe Ram ProMaster și, în al doilea rând, cum să schimbați acest filtru popular, denumit și filtrul de polen.

Unde este filtrul de cabină al meu Ram ProMaster?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu locația filtrului de cabină pe Ram ProMaster. Pe baza anului vehiculului dvs. și a seriei, filtrul poate fi găsit în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Ram ProMaster?, vă încurajăm să verificați partea laterală a compartimentului motorului, de fapt, este unul dintre cele mai preferate locuri pentru producătorii de mașini. Aceasta este doar pentru că aici este plasată priza de aer externă a lui Ram ProMaster. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. De cele mai multe ori se gaseste chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota autovehiculului tau, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de cabină care se află sub torpedoul unui Ram ProMaster

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Ram ProMaster este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Unde pot găsi siguranța claxonului pe Ram ProMaster?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Ram ProMaster

În cele din urmă, ultima locație în care se găsește filtrul de habitaclu de pe Ram ProMaster este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al meu Ram ProMaster?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să schimbi filtrul de habitaclu al Ram ProMaster? Chiar dacă aceasta este o procedură destul de obișnuită, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita problemele la autovehiculul dumneavoastră.

Când să schimbi filtrul de habitaclu pe Ram ProMaster?

Marea întrebare pentru mulți proprietari de Ram ProMaster este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți vehiculul cu motor în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra substanțele impure din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai regulat dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu al meu Ram ProMaster?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către această publicație, cum să scoți filtrul de habitaclu din Ram ProMaster? Acest pas este în mod serios foarte simplu. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o trageți ușor afară. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Ram ProMaster.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Ram ProMaster, accesați categoria noastră Ram ProMaster.

Weiterlesen:
Problemă la senzorul lambda pe Ram ProMaster
Legătura cu publicația principală