Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Transporter?

Păstrarea unei mașini în bune condiții este una dintre sarcinile importante pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi automobilul în stare bună și să eviți defecțiunile neprevăzute care ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru aproape toți oamenii, cum ar fi înlocuirea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții s-ar putea să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin faimoasă, dar la fel de importantă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Volkswagen Transporter? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom verifica unde se află filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Transporter și, în al doilea rând, cum să schimbați acest filtru popular, cunoscut sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Volkswagen Transporter?

Deci, să începem scurta noastră postare cu locația filtrului de habitaclu pe Volkswagen Transporter. În funcție de anul autovehiculului dvs. și de serie, filtrul poate fi plasat în trei zone diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a găsi filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter-ului tău?, îți recomandăm să verifici partea laterală a compartimentului motor, de fapt, este unul dintre cele mai populare locuri pentru producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este situată priza de aer externă a Volkswagen Transporter. Aici autovehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general se bazeaza chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota autovehiculului dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Volkswagen Transporter

A doua zonă posibilă pentru filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter este sub torpedoul mașinii dumneavoastră. Acesta este cel mai puțin dificil loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care include filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Volkswagen Transporter-ul meu trage spre dreapta, ce să fac?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră

În cele din urmă, ultimul loc unde poate fi amplasat filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter-ului tău este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să-ți scoți torpedoul care este în majoritatea cazurilor ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter-ului meu?

În sfârșit, vom vedea acum cum să schimbi filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter-ului tău? Cu toate acestea, aceasta este o tehnică destul de de bază, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a preveni problemele la autovehiculul dumneavoastră.

Când să schimbi filtrul de habitaclu la Volkswagen Transporter?

Marea întrebare pentru mulți proprietari de Volkswagen Transporter este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să consultați scurta noastră postare despre îndepărtarea becului de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți autovehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Transporter?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la această publicație, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Transporter-ul tău? Acest pas este foarte comun. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o trageți ușor afară. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Când să schimbi discurile de frână Volkswagen Transporter?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector