Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Transporter 4 al meu?

Întreținerea autovehiculului este una dintre sarcinile esențiale pe care trebuie să le îndepliniți dacă doriți să vă mențineți vehiculul în stare bună și să evitați defecțiunile neprevăzute care v-ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, inclusiv înlocuirea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții s-ar putea să nu fii întotdeauna conștient de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de esențială, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Volkswagen Transporter 4? Pentru aceasta, mai întâi vom descoperi unde este filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4 și, în al doilea rând, cum să schimbați acest filtru popular, numit și filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4?

Deci, să începem scurta noastră postare cu locația filtrului de habitaclu pe Volkswagen Transporter 4. În funcție de anul autovehiculului și de serie, filtrul poate fi găsit în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtru de habitaclu pozitionat in compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4?, vă sugerăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este unul dintre cele mai populare locuri pentru producătorii de mașini. Acesta este pur și simplu pentru că aici este instalată priza de aer externă a Volkswagen Transporter 4. Aici mașina dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general se afla chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota masinii dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Volkswagen Transporter 4

A doua poziție posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Transporter 4 este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să identificați o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar să o declipsați pentru a vă accesa filtrul.

Weiterlesen:
Cum se dezactivează alarma de centură pe Volkswagen Transporter?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Volkswagen Transporter 4

În cele din urmă, ultimul loc în care se găsește filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4 este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este aproape întotdeauna ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să schimbi filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4? Cu toate acestea, aceasta este o procedură destul de simplă, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a preveni complicațiile la mașina dumneavoastră.

Când să schimbi filtrul de habitaclu pe Volkswagen Transporter 4?

Marea întrebare pentru un număr mare de posesori de Volkswagen Transporter 4 este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să citiți scurta noastră postare despre îndepărtarea indicatorului luminos de service; totuși, pentru filtrul de habitaclu, este cu totul altă întrebare. Ar trebui înlocuit în fiecare an dacă folosiți mașina în mod regulat sau o dată la doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra substanțele impure din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai regulat dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Transporter 4?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către acest ghid de sfaturi, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Transporter 4? Acest pas este sincer foarte comun. Odată ce ați găsit poziția filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o trageți ușor afară. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum se conectează Android Auto la Volkswagen Transporter?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector