Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Touran?

Întreținerea vehiculelor este una dintre sarcinile importante pe care trebuie să le faceți dacă doriți să vă mențineți mașina în stare bună și să evitați defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care v-ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, inclusiv înlocuirea uleiului și a filtrelor, dar pentru altele este posibil să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi vom analiza o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de crucială, cum să schimb filtrul de habitaclu la Volkswagen Touran? Pentru aceasta, mai întâi vom afla unde se află filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran și, în al doilea rând, cum să înlocuiți acest celebru filtru, numit și filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al meu Volkswagen Touran?

Deci, să începem articolul nostru cu locația filtrului de habitaclu pe Volkswagen Touran. Pe baza anului autovehiculului dvs. și a seriei, filtrul poate fi găsit în trei zone diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al lui Volkswagen Touran?, vă recomandăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este una dintre cele mai populare locații pentru producătorii de mașini. Acest lucru se întâmplă pur și simplu pentru că aici este situată priza de aer externă a lui Volkswagen Touran. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general este situat chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota masinii tale, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Volkswagen Touran

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care include filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă la Volkswagen Touran, ce să fac?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Volkswagen Touran

În cele din urmă, ultimul loc în care se găsește filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este de obicei ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum să înlocuiesc filtrul de habitaclu al meu Volkswagen Touran?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să înlocuiți filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran? Deși acesta este un pas destul de ușor de înțeles, trebuie făcut la momentul potrivit pentru a evita complicațiile la vehiculul dumneavoastră.

Când să înlocuiți filtrul de habitaclu la Volkswagen Touran?

Marea întrebare pentru un număr mare de proprietari de Volkswagen Touran este când să înlocuiți acest filtru, pentru că știm că trebuie să îl schimbați la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitati sa consultati articolul nostru despre scoaterea becului de service; totuși, pentru filtrul de habitaclu, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți autovehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl înlocuiți mai regulat dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu al meu Volkswagen Touran?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către acest ghid de sfaturi, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran? Acest pas este sincer foarte comun. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți ușor. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Cum se deschide Volkswagen Touran 3 cu o baterie descărcată?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector