Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Touran 3 al meu?

Păstrarea unei mașini în bune condiții este una dintre sarcinile esențiale pe care trebuie să le îndepliniți dacă doriți să vă păstrați automobilul în stare bună și să evitați defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care v-ar necesita să cheltuiți mulți bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, la fel ca înlocuirea uleiului și a filtrului, dar pentru alții este posibil să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin cunoscută, dar la fel de crucială, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Volkswagen Touran 3? Pentru aceasta, mai întâi vom vedea unde se află filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3 și, în al doilea rând, cum să schimbi acest celebru filtru, cunoscut și sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu locația filtrului de habitaclu pe Volkswagen Touran 3. În funcție de anul automobilului dvs. și de serie, filtrul poate fi amplasat în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3?, vă încurajăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, de fapt, este unul dintre cele mai populare locuri pentru producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este instalată priza de aer externă a lui Volkswagen Touran 3. Aici autovehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general se afla chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota autovehiculului dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Volkswagen Touran 3

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran 3 este sub torpedoul mașinii dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Motorul Volkswagen Touran 3 zdrăngănește la rece

Filtru de habitaclu care se află sub bordul Volkswagen Touran 3

În cele din urmă, ultima locație în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3 este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să-ți scoți torpedoul care este aproape întotdeauna ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3?

În sfârșit, vom vedea acum cum să schimbi filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3? Chiar dacă aceasta este o manevră destul de simplă, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita problemele legate de vehiculul dumneavoastră.

Când să schimb filtrul de habitaclu pe Volkswagen Touran 3?

Marea întrebare pentru majoritatea posesorilor de Volkswagen Touran 3 este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu fi reticent în a consulta conținutul articolului nostru despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți vehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran 3?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către acest ghid de sfaturi, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran 3? Acest pas este în mod serios foarte simplu. Odată ce ați găsit poziția filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o trageți ușor afară. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 3.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Volkswagen Touran 3 din interior?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector