Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Volkswagen Touran 2 al meu?

Kepping-ul este o mașină în bune condiții este una dintre sarcinile esențiale pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi mașina în stare bună și să eviți avariile neprevăzute care ar necesita să cheltuiești mulți bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, inclusiv schimbarea uleiului și a filtrului, dar pentru altele s-ar putea să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de importantă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Volkswagen Touran 2? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla unde este filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2 și, în al doilea rând, cum să schimbați acest filtru popular, numit și filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu locația filtrului de habitaclu pe Volkswagen Touran 2. Pe baza anului autovehiculului dvs. și a seriei, filtrul poate fi localizat în trei zone diferite, acum vom detalia aceste locații.

Filtru de habitaclu găsit în compartimentul motor

Pentru a găsi filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2?, vă încurajăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, într-adevăr, este unul dintre cele mai alese locuri de producătorii de mașini. Acesta este pur și simplu pentru că aici este plasată priza de aer externă a lui Volkswagen Touran 2. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. Se gaseste in general chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota autovehiculului tau, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Volkswagen Touran 2

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran 2 este sub torpedoul mașinii dumneavoastră. Acesta este cel mai puțin complicat loc de accesat, va trebui doar să te întinzi și să te uiți sub torpedou și ar trebui să afli o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar declips-o pentru a-ți accesa filtrul.

Weiterlesen:
Problemă de încărcare a bateriei Volkswagen Touran 3, ce să faci?

Filtru de habitaclu care se află sub bordul Volkswagen Touran 2

În cele din urmă, ultimul loc în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2 este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2?

În sfârșit, vom vedea acum cum să schimbi filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2? Chiar dacă aceasta este o manevră destul de simplă, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a preveni complicațiile la autovehiculul dumneavoastră.

Când să schimb filtrul de habitaclu pe Volkswagen Touran 2?

Marea întrebare pentru majoritatea posesorilor de Volkswagen Touran 2 este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu fi reticent să citești conținutul articolului nostru despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui înlocuit în fiecare an dacă folosiți autovehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra substanțele impure din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu al meu Volkswagen Touran 2?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la această publicație, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Volkswagen Touran 2? Acest pas este sincer foarte simplu. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Volkswagen Touran 2.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța pentru aer condiționat la Volkswagen Touran 2?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran 2, accesați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector