Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Toyota Yaris?

Păstrarea unei mașini în bune condiții este una dintre sarcinile esențiale pe care trebuie să le îndepliniți dacă doriți să vă mențineți automobilul în stare bună și să evitați defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care v-ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, cum ar fi schimbarea uleiului și a filtrului, dar pentru alții este posibil să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi vom analiza o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de semnificativă, cum să schimb filtrul de habitaclu la Toyota Yaris? Pentru aceasta, mai întâi vom afla unde se află filtrul de habitaclu al Toyota Yaris și, în al doilea rând, cum să schimbi acest celebru filtru, cunoscut sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al Toyota Yaris?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu locația filtrului de habitaclu pe Toyota Yaris. În funcție de anul automobilului dvs. și de serie, filtrul poate fi amplasat în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtru de habitaclu găsit în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Toyota Yaris dvs.?, vă încurajăm să aruncați o privire pe partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este unul dintre cele mai preferate locuri pentru producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este instalată priza de aer externă a Toyota Yaris. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. De cele mai multe ori este plasat chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota masinii dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unei Toyota Yaris

A doua poziție posibilă pentru filtrul de habitaclu al Toyota Yaris este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este locul cel mai puțin dificil de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să găsiți o cutie neagră care să includă filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Toyota Yaris, ce să faci?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Toyota Yaris

În cele din urmă, ultima locație în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu de pe Toyota Yaris este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să scoți torpedoul care este aproape întotdeauna ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Toyota Yaris?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să schimbi filtrul de habitaclu al Toyota Yaris? Chiar dacă aceasta este o manevră destul de comună, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita complicațiile la mașina dumneavoastră.

Când să schimbi filtrul de habitaclu la Toyota Yaris?

Marea întrebare pentru un număr mare de proprietari Toyota Yaris este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu fi reticent în a citi pagina noastră de conținut despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui înlocuit în fiecare an dacă folosiți automobilul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra substanțele impure din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu la Toyota Yaris mea?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la această instrucțiune, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Toyota Yaris? Acest pas este sincer foarte de bază. Odată ce ați găsit poziția filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Toyota Yaris.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Toyota Yaris, aruncați o privire la categoria Toyota Yaris.

Weiterlesen:
Toyota Yaris 2 care nu mai accelerează
Legătura cu publicația principală