Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Renault Twingo 2 meu?

Întreținerea vehiculului este una dintre responsabilitățile esențiale pe care trebuie să le îndeplinești dacă vrei să-ți păstrezi vehiculul în stare bună și să eviți defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care ar necesita să cheltuiești o mulțime de bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru toată lumea, inclusiv schimbarea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții s-ar putea să nu fii întotdeauna conștient de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin cunoscută, dar la fel de esențială, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Renault Twingo 2 meu? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla unde este filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2 și, în al doilea rând, cum să schimbați acest celebru filtru, denumit și filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Renault Twingo 2 meu?

Deci, să începem articolul nostru cu locația filtrului de habitaclu pe Renault Twingo 2 dvs.. Determinat de anul automobilului dvs. și de serie, filtrul poate fi amplasat în trei zone diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtru de habitaclu pozitionat in compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2?, vă sugerăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este unul dintre cele mai preferate locuri pentru producătorii de mașini. Acesta este pur și simplu pentru că aici este poziționată priza de aer externă a Renault Twingo 2. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. De cele mai multe ori se gaseste chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota autovehiculului tau, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Renault Twingo 2

A doua poziție posibilă pentru filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2 este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Lampa de frana Renault Twingo ramane aprinsa, ce sa fac?

Filtru de habitaclu care se află sub bordul Renault Twingo 2

În cele din urmă, ultimul loc în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2 este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este de obicei ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum se schimbă filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2? Cu toate acestea, aceasta este o manevră destul de comună, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita complicațiile la mașina dumneavoastră.

Când să schimb filtrul de habitaclu pe Renault Twingo 2?

Marea întrebare pentru mulți posesori de Renault Twingo 2 este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să consultați articolul nostru despre îndepărtarea becului de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți mașina în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra particulele dăunătoare din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu pe Renault Twingo meu 2?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către această publicație, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Renault Twingo 2? Acest pas este de fapt foarte de bază. Odată ce ați găsit poziția filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Renault Twingo 2.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Renault Twingo 2, accesați categoria noastră Renault Twingo 2.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Renault Twingo meu?
Legătura cu publicația principală