Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Peugeot Boxer meu?

Întreținerea autovehiculului este una dintre sarcinile importante pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi mașina în stare bună și să eviți avariile neprevăzute care ar impune să irosești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru toată lumea, la fel ca schimbarea uleiului și a filtrului, dar pentru altele s-ar putea să nu fii mereu conștient de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin cunoscută, dar la fel de esențială, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Peugeot Boxer meu? Pentru aceasta, mai întâi vom vedea unde se află filtrul de habitaclu de pe Peugeot Boxer dvs. și, în al doilea rând, cum să schimbați acest filtru popular, cunoscut sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Peugeot Boxer meu?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu locația filtrului de habitaclu pe Peugeot Boxer. Pe baza anului mașinii dvs. și a seriei, filtrul poate fi amplasat în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al lui Peugeot Boxer?, te sfatuim sa te uiti in lateralul compartimentului motor, intr-adevar, este una dintre cele mai alese locatii de producatorii de automobile. Acesta este doar pentru că aici este instalată priza de aer externă a lui Peugeot Boxer. Aici mașina dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general se afla chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota autovehiculului dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Peugeot Boxer

A doua zonă posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Peugeot Boxer este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai ușor loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să găsiți o cutie neagră care include filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Peugeot Boxer meu, ce să fac?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Peugeot Boxer

În cele din urmă, ultima locație în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu de pe Peugeot Boxer este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să-ți scoți torpedoul care este în majoritatea cazurilor ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al meu Peugeot Boxer?

În sfârșit, vom vedea acum cum să schimbi filtrul de habitaclu al lui Peugeot Boxer? Chiar dacă aceasta este o manevră destul de simplă, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita problemele legate de vehiculul dumneavoastră.

Când să schimbi filtrul de habitaclu la Peugeot Boxer?

Cea mai mare întrebare pentru majoritatea proprietarilor de Peugeot Boxer este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu fi reticent în a consulta pagina noastră de conținut despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți vehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra substanțele impure din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu de pe Peugeot Boxer meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către această instrucțiune, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Peugeot Boxer? Acest pas este în mod serios foarte simplu. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Peugeot Boxer.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Peugeot Boxer, nu ezitați să consultați categoria noastră Peugeot Boxer.

Weiterlesen:
Cum repar scurgerea de ulei pe Peugeot Boxer meu?
Legătura cu publicația principală