Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Mini Mini-ul meu?

Întreținerea vehiculului este una dintre sarcinile importante pe care trebuie să le îndeplinești dacă vrei să-ți păstrezi automobilul în stare bună și să eviți defecțiunile neașteptate care ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru aproape toți oamenii, cum ar fi schimbarea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții s-ar putea să nu fii întotdeauna conștient de ele. Astăzi vom analiza o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de semnificativă, cum să schimb filtrul de habitaclu al Mini Mini-ului meu? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla unde se află filtrul de habitaclu al Mini Mini-ului tău și, în al doilea rând, cum să înlocuim acest celebru filtru, cunoscut sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al Mini Mini-ului meu?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu locația filtrului de cabină pe Mini Mini. Determinat de anul mașinii tale și de serie, filtrul poate fi plasat în trei zone diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a găsi filtrul de habitaclu al Mini Mini-ului dvs., vă încurajăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este unul dintre cele mai populare locuri pentru producătorii de mașini. Acesta este pur și simplu pentru că aici este amplasată priza de aer externă a Mini Mini. Aici autovehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. Este de cele mai multe ori bazat chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota autovehiculului tau, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de cabină care se află sub torpedoul unui Mini Mini

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Mini Mini este sub torpedoul mașinii dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să identificați o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar să o declipsați pentru a vă accesa filtrul.

Weiterlesen:
Ambreiajul alunecă pe Mini Mini 3, ce să fac?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Mini Mini

În cele din urmă, ultima locație în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu de pe Mini Mini este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să-ți scoți torpedoul care este aproape întotdeauna ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum să înlocuiesc filtrul de habitaclu al Mini Mini-ului meu?

În sfârșit, acum vom descoperi cum să înlocuiți filtrul de habitaclu al Mini Mini-ului dvs.? Chiar dacă aceasta este o tehnică destul de ușor de înțeles, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita complicațiile la mașina dumneavoastră.

Când să înlocuiți filtrul de habitaclu pe Mini Mini?

Cea mai mare întrebare pentru un număr bun de proprietari de Mini Mini este când să înlocuiți acest filtru, pentru că știm că trebuie să îl schimbați la fiecare 20,000 de kilometri; nu fi reticent în a consulta conținutul articolului nostru despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui înlocuit în fiecare an dacă folosiți automobilul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra substanțele impure din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl înlocuiți mai regulat dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu de pe Mini Mini-ul meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la această instrucțiune, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Mini Mini? Acest pas este sincer foarte comun. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți ușor. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Mini Mini.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mini Mini, aruncați o privire la categoria Mini Mini.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Mini Mini 3?
Legătura cu publicația principală