Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Mercedes Actros meu?

Întreținerea autovehiculului este una dintre responsabilitățile esențiale pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi vehiculul în stare bună și să eviți defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru aproape toți oamenii, inclusiv înlocuirea uleiului și a filtrului, dar pentru alții s-ar putea să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi vom analiza o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de crucială, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Mercedes Actros meu? Pentru aceasta, mai întâi vom verifica unde este filtrul de habitaclu al Mercedes Actros dvs. și, în al doilea rând, cum să înlocuiți acest filtru popular, denumit filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Mercedes Actros meu?

Deci, să începem scurta noastră postare cu locația filtrului de habitaclu pe Mercedes Actros dumneavoastră. În funcție de anul mașinii dvs. și de serie, filtrul poate fi amplasat în trei zone diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Mercedes Actros dvs.?, vă recomandăm să verificați partea laterală a compartimentului motor, într-adevăr, este unul dintre cele mai populare locuri pentru producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este instalată priza de aer externă a lui Mercedes Actros. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general se afla chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota masinii dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Mercedes Actros

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Mercedes Actros este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să te întinzi și să te uiți sub torpedou și ar trebui să afli o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar declips-o pentru a-ți accesa filtrul.

Weiterlesen:
Cum deschizi portbagajul Mercedes Actros din interior?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Mercedesului Actros dumneavoastră

În cele din urmă, ultima poziție în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu de pe Mercedes Actros dvs. este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să vă scoateți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum să înlocuiesc filtrul de habitaclu al Mercedes Actros meu?

În sfârșit, acum vom descoperi cum să înlocuiți filtrul de habitaclu al Mercedes Actros dvs.? Cu toate acestea, aceasta este o tehnică destul de simplă, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita problemele pe autovehiculul dumneavoastră.

Când să înlocuiți filtrul de habitaclu pe Mercedes Actros?

Marea întrebare pentru majoritatea posesorilor Mercedes Actros este când să înlocuiți acest filtru, pentru că știm că trebuie să îl schimbați la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să citiți scurta noastră postare despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui înlocuit în fiecare an dacă folosiți autovehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl înlocuiți mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu de pe Mercedes Actros meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către acest ghid de sfaturi, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Mercedes Actros tău? Acest pas este de fapt foarte de bază. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți ușor. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Mercedes Actros dvs.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Mercedes Actros, aruncați o privire la categoria Mercedes Actros.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Mercedes Actros?
Legătura cu publicația principală