Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Fiat Fullback meu?

Păstrarea unei mașini în bune condiții este una dintre cele mai importante sarcini pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi mașina în stare bună și să eviți defecțiunile neprevăzute care ar necesita să cheltuiești mulți bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru aproape toți oamenii, cum ar fi schimbarea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții s-ar putea să nu fii întotdeauna conștient de ele. Astăzi vom analiza o sarcină de întreținere mai puțin cunoscută, dar la fel de semnificativă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Fiat Fullback? Pentru aceasta, mai întâi vom vedea unde se află filtrul de habitaclu de pe Fiat Fullback și, în al doilea rând, cum să schimbi acest filtru popular, cunoscut sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Fiat Fullback meu?

Deci, să începem scurta noastră postare cu locația filtrului de habitaclu pe Fiat Fullback. În funcție de anul mașinii dvs. și de serie, filtrul poate fi găsit în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtru de habitaclu găsit în compartimentul motor

Pentru a găsi filtrul de habitaclu al lui Fiat Fullback?, vă încurajăm să aruncați o privire pe partea laterală a compartimentului motor, de fapt, este unul dintre locurile cele mai preferate de producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este poziționată priza de aer externă a lui Fiat Fullback. Aici mașina dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. De cele mai multe ori este situat chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota masinii tale, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Fiat Fullback

A doua zonă posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Fiat Fullback este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai ușor loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să identificați o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar decuplați-o pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Motor fierbinte zdrăngănind pe Fiat-ul meu Fullback

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Fiat Fullback

În cele din urmă, ultima poziție în care se găsește filtrul de habitaclu de pe Fiat Fullback este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să-ți scoți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al meu Fiat Fullback?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să schimbi filtrul de habitaclu al lui Fiat Fullback? Cu toate acestea, acesta este un pas destul de obișnuit, trebuie făcut la momentul potrivit pentru a evita complicațiile pe vehicul.

Când să schimbi filtrul de habitaclu pe Fiat Fullback?

Marea întrebare pentru mulți proprietari de Fiat Fullback este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să consultați scurtul nostru post cu privire la îndepărtarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți vehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra poluanții din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum scot filtrul de habitaclu de pe Fiat Fullback meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către această publicație, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Fiat Fullback? Acest pas este de fapt foarte comun. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Fiat Fullback.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Fiat Fullback, accesați categoria noastră Fiat Fullback.

Weiterlesen:
Motorul Fiat Fullback zdrăngănește când este rece
Legătura cu publicația principală