Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Dodge Challenger-ul meu?

Întreținerea vehiculelor este una dintre sarcinile esențiale pe care trebuie să le îndepliniți dacă doriți să vă mențineți automobilul în stare bună și să evitați defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care v-ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele lucrări de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, cum ar fi înlocuirea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții este posibil să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin faimoasă, dar la fel de semnificativă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Dodge Challenger-ul meu? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vedea unde se află filtrul de habitaclu de pe Dodge Challenger-ul tău și, în al doilea rând, cum să schimbi acest filtru popular, numit și filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Dodge Challenger-ul meu?

Deci, să începem articolul nostru cu locația filtrului de habitaclu pe Dodge Challenger-ul tău. Pe baza anului autovehiculului dvs. și a seriei, filtrul poate fi găsit în trei zone diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtrul habitaclu situat în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al lui Dodge Challenger-ul tău?, îți sugerăm să arunci o privire pe partea laterală a compartimentului motor, de fapt, este unul dintre cele mai populare locuri pentru producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este plasată priza de aer externă a lui Dodge Challenger. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. Este de cele mai multe ori plasat chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il puteti accesa prin capota autovehiculului dumneavoastra, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de cabină care se află sub torpedoul unui Dodge Challenger

A doua poziție posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Dodge Challenger este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai simplu loc de accesat, va trebui doar să te întinzi și să te uiți sub torpedo și ar trebui să găsești o cutie neagră care să includă filtrul de polen, doar declips-o pentru a accesa filtrul tău.

Weiterlesen:
Dodge Challenger-ul meu trage spre dreapta, ce să fac?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Dodge Challenger-ul tău

În cele din urmă, ultimul loc în care se găsește filtrul de habitaclu de pe Dodge Challenger-ul tău este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al lui Dodge Challenger?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să schimbi filtrul de habitaclu al lui Dodge Challenger? Cu toate acestea, aceasta este o manevră destul de ușor de înțeles, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a preveni problemele legate de automobilul dumneavoastră.

Când să schimbi filtrul de habitaclu pe Dodge Challenger?

Marea întrebare pentru un număr mare de proprietari de Dodge Challenger este când să schimbi acest filtru, deoarece știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să consultați articolul nostru despre îndepărtarea becului de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți automobilul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în mediul rural și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu de pe Dodge Challenger-ul meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la această publicație, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Dodge Challenger-ul tău? Acest pas este de fapt foarte de bază. Odată ce ați găsit poziția filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al lui Dodge Challenger.

Dacă doriți mai multe ghizi despre Dodge Challenger, accesați categoria noastră Dodge Challenger.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent pe Dodge Challenger?
Legătura cu publicația principală