Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Citroen C3 Picasso al meu?

Păstrarea unei mașini în bune condiții este una dintre cele mai importante sarcini pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi mașina în stare bună și să eviți defecțiunile neprevăzute care ar necesita să cheltuiești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, inclusiv înlocuirea uleiului și a filtrelor, dar pentru altele este posibil să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin cunoscută, dar la fel de semnificativă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Citroen C3 Picasso? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi unde se află filtrul de habitaclu de pe Citroen C3 Picasso și, în al doilea rând, cum să schimbați acest filtru popular, cunoscut și sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu al meu Citroen C3 Picasso?

Deci, să începem pagina noastră de conținut cu locația filtrului de habitaclu pe Citroen C3 Picasso. În funcție de anul mașinii tale și de serie, filtrul poate fi găsit în trei locuri diferite, acum vom detalia aceste locații.

Filtru de habitaclu găsit în compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al dvs. Citroen C3 Picasso?, vă sfătuim să aruncați o privire pe partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este una dintre cele mai populare locații pentru producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este poziționată priza de aer externă a lui Citroen C3 Picasso. Aici mașina dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. In general este plasat chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota masinii tale, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Citroen C3 Picasso

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Citroen C3 Picasso este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai puțin dificil loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care include filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Citroen C3 Picasso, ce să faci?

Filtru de habitaclu care se află sub bordul Citroenului C3 Picasso

În cele din urmă, ultimul loc în care se găsește filtrul de habitaclu de pe Citroen C3 Picasso este sub tabloul de bord, pentru a-l accesa va trebui să scoți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Acum că acest lucru este făcut, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al meu Citroen C3 Picasso?

În sfârșit, acum vom descoperi cum se schimbă filtrul de habitaclu al Citroenului C3 Picasso? Deși aceasta este o procedură destul de comună, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita problemele mașinii tale.

Când să schimb filtrul de habitaclu pe Citroen C3 Picasso?

Marea întrebare pentru majoritatea posesorilor de Citroen C3 Picasso este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să consultați pagina noastră de conținut despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți mașina în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai regulat dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu pe Citroen C3 Picasso al meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la acest ghid de sfaturi, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Citroen C3 Picasso? Acest pas este sincer foarte simplu. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Citroen C3 Picasso.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Citroen C3 Picasso, accesați categoria noastră Citroen C3 Picasso.

Weiterlesen:
GPS Citroen C3 Picasso nu funcționează Citroen C3 Picasso
Legătura cu publicația principală