Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Chevrolet Cobalt?

Întreținerea autovehiculului este una dintre sarcinile cruciale pe care trebuie să le faci dacă vrei să-ți păstrezi automobilul în stare bună și să eviți defecțiunile neprevăzute care ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru toată lumea, inclusiv schimbarea uleiului și a filtrelor, dar pentru alții s-ar putea să nu fii mereu conștient de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin cunoscută, dar la fel de importantă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Chevrolet Cobalt-ul meu? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom descoperi unde se află filtrul de habitaclu al Chevrolet Cobalt și, în al doilea rând, cum să înlocuiți acest celebru filtru, numit și filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Chevrolet Cobalt-ul meu?

Deci, să începem scurta noastră postare cu locația filtrului de habitaclu pe Chevrolet Cobalt. Determinat de anul mașinii dvs. și de serie, filtrul poate fi amplasat în trei locuri diferite, acum vom descrie aceste locații.

Filtru de habitaclu găsit în compartimentul motor

Pentru a găsi filtrul de habitaclu al Chevrolet Cobalt-ul tău?, îți sugerăm să verifici partea laterală a compartimentului motor, în realitate, este unul dintre locurile cele mai preferate de producătorii de mașini. Acest lucru se datorează faptului că aici este amplasată priza de aer externă a lui Chevrolet Cobalt. Aici vehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. De cele mai multe ori se găsește chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, îl poți accesa prin capota mașinii tale, va fi într-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Chevrolet Cobalt

A doua poziție posibilă pentru filtrul de habitaclu al Chevrolet Cobalt este sub torpedoul mașinii dumneavoastră. Acesta este cel mai ușor loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care include filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Chevrolet Cobalt?

Filtru de habitaclu care se află sub bordul Chevrolet Cobalt

În cele din urmă, ultima poziție în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu de pe Chevrolet Cobalt este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să-ți scoți torpedoul care este în general ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum să înlocuiesc filtrul de habitaclu al Chevrolet Cobalt-ul meu?

În sfârșit, acum vom descoperi cum să înlocuiți filtrul de habitaclu al Chevrolet Cobalt? Chiar dacă aceasta este o procedură destul de obișnuită, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a preveni problemele la automobilul dumneavoastră.

Când să înlocuiți filtrul de habitaclu la Chevrolet Cobalt?

Marea întrebare pentru un număr bun de proprietari de Chevrolet Cobalt este când să înlocuiți acest filtru, pentru că știm că trebuie să îl schimbați la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să consultați scurta noastră postare despre îndepărtarea becului de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui înlocuit în fiecare an dacă folosiți automobilul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în mediul rural și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra impuritățile din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl înlocuiți mai des dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu de pe Chevrolet Cobalt-ul meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță la această instrucțiune, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Chevrolet Cobalt? Acest pas este de fapt foarte comun. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o trageți ușor afară. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Chevrolet Cobalt.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Chevrolet Cobalt, accesați categoria noastră Chevrolet Cobalt.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Chevrolet Cobalt, ce să faci?
Legătura cu publicația principală