Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb filtrul de habitaclu de la Audi A2 mea?

Întreținerea vehiculului este una dintre sarcinile cruciale pe care trebuie să le faceți dacă doriți să vă mențineți vehiculul în stare bună și să evitați defecțiunile neprevăzute ale echipamentelor care v-ar necesita să irosești o mulțime de bani. Unele sarcini de întreținere par evidente pentru aproape toată lumea, la fel ca schimbarea uleiului și a filtrului, dar pentru altele s-ar putea să nu fiți întotdeauna conștienți de ele. Astăzi ne vom concentra pe o sarcină de întreținere mai puțin notorie, dar la fel de semnificativă, cum să schimb filtrul de habitaclu pe Audi A2 meu? Pentru a face acest lucru, mai întâi vom afla unde se află filtrul de habitaclu al Audi A2-ului tău și, în al doilea rând, cum să schimbi acest celebru filtru, cunoscut sub numele de filtru de polen.

Unde este filtrul de habitaclu la Audi A2 meu?

Deci, să începem conținutul articolului nostru cu locația filtrului de habitaclu pe Audi A2. Determinat de anul autovehiculului și de serie, filtrul poate fi amplasat în trei locuri diferite, acum vom detalia aceste locații.

Filtru de habitaclu pozitionat in compartimentul motor

Pentru a localiza filtrul de habitaclu al Audi A2 tau?, iti sugeram sa verifici partea laterala a compartimentului motor, de fapt, este unul dintre cele mai preferate locuri pentru producatorii de automobile. Aceasta este doar pentru că aici este poziționată priza de aer externă a Audi A2. Aici autovehiculul dumneavoastră va furniza aer în habitaclu. Se gaseste in general chiar sub parbriz, la nivelul orificiilor de aerisire, il poti accesa prin capota masinii tale, va fi intr-o cutie de plastic.

Filtru de habitaclu care se află sub torpedoul unui Audi A2

A doua locație posibilă pentru filtrul de habitaclu de pe Audi A2 este sub torpedoul autovehiculului dumneavoastră. Acesta este cel mai puțin dificil loc de accesat, va trebui doar să vă întindeți și să vă uitați sub torpedo și ar trebui să vedeți o cutie neagră care conține filtrul de polen, doar declipsați-l pentru a accesa filtrul.

Weiterlesen:
Portbagajul blocat la Audi A2, ce pot face?

Filtru de habitaclu care se află sub tabloul de bord al Audi A2

În cele din urmă, ultima poziție în care poate fi amplasat filtrul de habitaclu de pe Audi A2 este sub tabloul de bord, pentru a o accesa va trebui să scoți torpedoul care este de obicei ținut de cleme sau un șurub. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vedeți cutia neagră în care se află.

Cum schimb filtrul de habitaclu al Audi A2-ului meu?

În sfârșit, acum vă vom învăța cum să schimbi filtrul de habitaclu al Audi A2 ta? Chiar dacă aceasta este o procedură destul de obișnuită, trebuie făcută la momentul potrivit pentru a evita problemele la autovehiculul dumneavoastră.

Când să schimb filtrul de habitaclu la Audi A2?

Marea întrebare pentru majoritatea posesorilor de Audi A2 este când să schimbi acest filtru, pentru că știm că trebuie să-l schimbi la fiecare 20,000 de kilometri; nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru despre eliminarea indicatorului luminos de service; cu toate acestea, pentru filtrul de cabină, este cu totul altă întrebare. Ar trebui schimbat în fiecare an dacă folosiți autovehiculul în mod regulat sau la fiecare doi ani dacă conduceți în țară și faceți doar călătorii scurte. Scopul acestui filtru este de a filtra particulele dăunătoare din aer, alergenii și gazele de eșapament. Nu ezitați să îl schimbați mai des dacă conduceți în oraș.

Cum să scot filtrul de habitaclu pe Audi A2 meu?

Nu în ultimul rând, ultimul pas care te atrage cu siguranță către acest ghid, cum să scoți filtrul de habitaclu de pe Audi A2? Acest pas este sincer foarte simplu. Odată ce ați găsit locația filtrului, tot ce trebuie să faceți este să desprindeți cutia în care se află și să o scoateți cu grijă. Aveți grijă când îl scoateți să priviți cu atenție în ce direcție este poziționat (veți găsi adesea o săgeată care indică direcția aerului), așa că nu uitați să poziționați noul filtru în aceeași direcție. Trebuie doar să închideți și să fixați din nou cutia și ați terminat de schimbat filtrul de habitaclu al Audi A2.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Audi A2, nu ezitați să consultați categoria noastră Audi A2.

Weiterlesen:
Când să schimbi cureaua de distribuție la Audi A2?
Legătura cu publicația principală