Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe volvo xc70 meu?

Indiferent dacă este pentru propria ta siguranță, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este necesar să fii sigur că becurile de semnalizare funcționează mereu. Într-adevăr, becurile poartă piese de uzură care, în mod previzibil, se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și vă întrebați Cum să schimbi becul unui semnal de direcție spate pe volvo xc70, am pus în scris această postare pentru a vă permite să faceți totul pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, ne vom uita la examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe volvo xc70 și, într-un al doilea pas, cum să schimbați becul de semnalizare spate pe volvo xc70.

De unde știi dacă becul de semnalizare din spate de pe volvo xc70 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale volvo xc70. Într-adevăr, vă grăbiți adesea și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să petreceți ceva timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars la volvo xc70, dar nu ai devenit conștient de asta. Iată cele două modalități de bază de a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați cât mai curând posibil:

  • Când opriți, porniți contactul la volvo xc70, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Ascultând sunetul semnalizatoarelor. De fapt, există un avertisment sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre o becul semnalizatorului din spate s-a ars la volvo xc70, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta implică faptul că va trebui să schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima tehnică prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Scaun volvo xc70 blocat în poziție

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă volvo xc70 sau luminile de poziție pe volvo xc70, nu ezitați să citiți publicațiile noastre pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Schimb becul semnalizatorului spate la volvo xc70 meu

Acum să trecem la cel mai important pas al acestui articol, Cum se schimbă becul semnalizatorului spate pe volvo xc70? Trebuie să știți că această tehnică este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. frontal al volvo xc70, consultați pagina noastră de conținut dedicată. Pe de altă parte, iată descrierea completă de urmat pentru a putea executa acest proces cu acuratețe:

  • Pentru a accesa configurația luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați diagnosticat anterior printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la volvo xc70. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre volvo xc70, aruncați o privire la categoria volvo xc70.

Legătura cu publicația principală