Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volvo S90 meu?

Indiferent dacă este pentru propria dvs. securitate, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este esențial să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. Cu siguranță, becurile au piese de uzură care se vor arde în mod evident pe măsură ce trece timpul și, ca urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți în acest articol, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să găsiți cum să schimbați becul semnalizatorului din spate pe Volvo S90, am postat acest articol pentru a vă învăța să faceți totul pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, ne vom uita la verificarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volvo S90 dvs. și, într-un al doilea pas, cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Volvo S90.

Cum să fii sigur dacă becul semnalizatorului din spate al tău Volvo S90 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul, nu aveți întotdeauna ocazia să verificați toate caracteristicile de securitate ale Volvo S90. Cu siguranță, de multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să vă acordați puțin timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars pe Volvo S90, dar nu ai perceput-o. Iată cele două modalități obișnuite de a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați cât mai curând posibil:

  • Când opriți, porniți contactul la Volvo S90, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă avertizează despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volvo S90, vei observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca în prima strategie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Volvo S90?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volvo S90 sau luminile de poziție pe Volvo S90, nu ezitați să aruncați o privire la articolele noastre pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Volvo S90 meu

Acum să trecem la cel mai important pas al acestui articol, cum se schimbă becul semnalizatorului din spate la Volvo S90? Vă rugăm să rețineți că această operațiune este foarte simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Volvo S90, consultați conținutul articolului nostru dedicat. Pe de altă parte, iată descrierea detaliată la care trebuie să rămâi pentru a putea efectua acest act cu acuratețe:

  • Pentru a accesa configurația luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați diagnosticat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate la Volvo S90. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Remontați becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Cea mai bună unitate principală pentru Volvo S90

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volvo S90, accesați categoria noastră Volvo S90.

Legătura cu publicația principală