Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter?

Indiferent dacă este pentru siguranța dvs. personală, pentru evaluarea tehnică sau pentru a preveni o amendă, este extrem de important să fiți sigur că becurile dvs. de semnalizare funcționează în mod constant. De fapt, becurile poartă dispozitive care cu siguranță se vor arde după un timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. de direcție din spate este ars și la care vă gândiți cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter, am postat acest articol pentru a vă permite să o faceți singur, fără a fi nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, ne vom uita la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Transporter și, într-o a doua parte, cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Volkswagen Transporter.

Cum afli dacă becul semnalizatorului din spate al Volkswagen Transporter-ul tău este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul dvs. nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de securitate ale Volkswagen Transporter. De fapt, de cele mai multe ori vă grăbiți și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars la Volkswagen Transporter, dar nu l-ai identificat. Iată cele două moduri obișnuite de a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale nu este în funcțiune sau dacă trebuie să îl înlocuiești destul de repede:

  • Când opriți, puneți contactul pe Volkswagen Transporter, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă avertizează despre o becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Transporter, îți vei da seama că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca la prima abordare prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter 4?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Transporter sau luminile de poziție pe Volkswagen Transporter, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să realizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter

Acum să trecem la partea cea mai interesantă a acestui articol, cum se înlocuiește becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter? Trebuie să știți că această procedură este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Volkswagen Transporter, consultați ghidul nostru specific. Pe de altă parte, iată descrierea completă de efectuat pentru a putea efectua corect acest proces:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați diagnosticat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 5?

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector