Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 6?

Fie pentru propria ta siguranță, pentru evaluarea tehnică a rutiere sau pentru a preveni o amendă, este esențial să fii sigur că becurile tale de semnalizare funcționează în mod constant. De fapt, becurile sunt piese de uzură care inevitabil se vor arde cu timpul și, prin urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți aici pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să găsiți cum să schimbați becul semnalizatorului din spate pe Volkswagen Transporter 6, am creat această postare pentru a vă permite să o faceți singur, fără a fi nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, vom arunca o privire la examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Transporter 6 și, într-un al doilea pas, cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Volkswagen Transporter 6.

Cum să fii sigur dacă becul de semnalizare spate al Volkswagen Transporter 6 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți în mod constant ocazia să examinați toate caracteristicile de siguranță ale Volkswagen Transporter 6. De fapt, vă grăbiți adesea și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați jos. instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a examina ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars pe Volkswagen Transporter 6, dar nu l-ai identificat. Iată cele două tehnici de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți rapid:

  • Când vă opriți, porniți contactul pe Volkswagen Transporter 6, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Ascultând sunetul semnalizatoarelor. De fapt, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Transporter 6, vei percepe că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca la prima abordare prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Volkswagen Transporter

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Transporter 6 sau luminile de poziție pe Volkswagen Transporter 6, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să realizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter 6

Acum să trecem la cel mai important pas al conținutului acestui articol, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Volkswagen Transporter 6? Rețineți că această tehnică este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. frontal al Volkswagen Transporter 6, consultați articolul nostru specific. Pe de altă parte, iată descrierea completă care trebuie efectuată pentru a finaliza corect acest proces:

  • Pentru a accesa configurația luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați identificat mai devreme printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate pe Volkswagen Transporter 6. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Remontați becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Problemă cu injecția Volkswagen Transporter, ce să fac?

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector