Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 5?

Fie pentru securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a preveni o amendă, este esențial să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. Cu siguranță, becurile poartă piese auto care cu siguranță se vor arde cu timpul și, ca urmare, trebuie schimbate. Cu siguranță ești aici pentru că unul dintre semnalizatoarele tale din spate este ars și la care te gândești cum să schimbați becul semnalizatorului din spate pe Volkswagen Transporter 5, am postat această postare pentru a vă învăța să faceți totul pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-un prim pas, vom arunca o privire la verificarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Transporter 5 și, într-o a doua parte, cum să schimbi becul de semnalizare spate pe Volkswagen Transporter 5.

Cum afli dacă becul semnalizatorului din spate al Volkswagen Transporter 5 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a examina toate caracteristicile de securitate ale Volkswagen Transporter 5. Cu siguranță, vă grăbiți adesea și este posibil să vă urcați în automobil, să vă faceți călătoria și să-l lăsați jos imediat. fără să-ți iei timp să faci un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să depui efortul de a examina ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars pe Volkswagen Transporter 5, dar nu ai detectat-o. Iată cele două tehnici obișnuite pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați rapid:

  • Când vă opriți, puneți contactul pe Volkswagen Transporter 5, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt funcționale.
  • Ascultând sunetul semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un avertisment sonor care vă anunță despre o Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Transporter 5, vei observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima metodologie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cel mai bun ulei de motor pentru Volkswagen Transporter

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Transporter 5 sau luminile de poziție pe Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să aruncați o privire la publicațiile noastre pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter 5

Acum să mergem la partea cea mai interesantă a acestei pagini de conținut, cum se schimbă becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 5? Trebuie să știți că această operațiune este foarte simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. frontal al Volkswagen Transporter 5, consultați conținutul articolului nostru dedicat. Cu toate acestea, iată descrierea completă la care trebuie să respectați pentru a finaliza acest act în mod corespunzător:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate din semnalizatorul ars pe care l-ați identificat anterior printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate pe Volkswagen Transporter 5. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână la Volkswagen Transporter?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector