Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Transporter 4?

Indiferent dacă este pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru evaluarea tehnică a rutiere sau pentru a preveni o amendă, este imperativ să vă asigurați că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile sunt piese de uzură care cu siguranță se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți în acest articol pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din spate pe Volkswagen Transporter 4, am pus în scris această postare pentru a vă învăța să faceți totul pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, vom examina verificarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Transporter 4 și, într-un al doilea pas, cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Volkswagen Transporter 4.

Cum să fii sigur dacă becul de semnalizare spate al Volkswagen Transporter 4 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs., nu aveți întotdeauna ocazia să verificați toate caracteristicile de siguranță ale Volkswagen Transporter 4. De fapt, de cele mai multe ori sunteți în mișcare și este posibil să vă urcați în vehicul, să vă faceți călătoria și puneți-l jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este necesar să petreceți ceva timp pentru a verifica din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars pe Volkswagen Transporter 4, dar nu l-ai identificat. Iată cele două tehnici de bază pentru a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți cât mai curând posibil:

  • Când vă opriți, porniți contactul pe Volkswagen Transporter 4, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Ascultând sunetul semnalizatoarelor. De fapt, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Transporter 4, îți vei da seama că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima procedură prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 6 ?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Transporter 4 sau luminile de poziție pe Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați conținutul nostru web pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Transporter 4

Acum să trecem la pasul cel mai interesant al conținutului acestui articol, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Volkswagen Transporter 4? Rețineți că această operațiune este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. frontal al Volkswagen Transporter 4, consultați ghidul nostru dedicat. Pe de altă parte, iată pașii detaliați pe care trebuie să îi urmați pentru a putea finaliza corect acest act:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați recunoscut anterior printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate pe Volkswagen Transporter 4. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Remontați becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Transporter?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector