Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Passat?

Fie pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru controlul tehnic sau pentru a preveni o amendă, este esențial să fiți sigur că becurile de semnalizare funcționează mereu. În realitate, becurile poartă dispozitive care se vor arde în mod previzibil după un timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și vă întrebați cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Passat , am scris și publicat această postare pentru a te învăța să faci asta pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergi la mecanicul tău motor. Pentru început, vom verifica inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Passat și, într-un al doilea pas, cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Volkswagen Passat.

Cum să fii sigur dacă becul semnalizatorului spate al Volkswagen Passat este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a examina toate caracteristicile de siguranță ale Volkswagen Passat. În realitate, de multe ori vă grăbiți și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este necesar să petreceți ceva timp pentru a examina ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars la Volkswagen Passat , dar nu ai detectat-o. Iată cele două modalități de bază de a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

  • Când opriți, puneți contactul pe Volkswagen Passat, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție din stânga și dreapta spate și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. Într-adevăr, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă anunță despre a becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Passat , vei percepe că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta sugerează că va trebui să schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima strategie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Passat, ce pot face?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Passat sau luminile de poziție pe Volkswagen Passat, nu ezitați să răsfoiți publicațiile noastre pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Passat

Acum să trecem la pasul cel mai interesant al conținutului acestui articol, Cum se schimbă becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Passat? Rețineți că această metodă este foarte simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Volkswagen Passat, consultați conținutul articolului nostru specific. Pe de altă parte, iată descrierea completă de urmat pentru a efectua acest act cu acuratețe:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați recunoscut anterior printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Passat. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volkswagen Passat, accesați categoria noastră Volkswagen Passat.

Legătura cu publicația principală