Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Golf 3?

Indiferent dacă este pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este esențial să fiți sigur că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă dispozitive care se vor arde inevitabil pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți aici pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și vă întrebați cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 3, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la mecanicul dvs. motor. Într-un prim pas, vom verifica examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Golf 3 și, într-o a doua parte, cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Volkswagen Golf 3.

Cum afli dacă becul de semnalizare spate al Volkswagen Golf 3 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți automobilul, nu aveți întotdeauna ocazia să verificați toate caracteristicile de siguranță ale Volkswagen Golf 3. În realitate, de cele mai multe ori vă grăbiți și aveți tendința de a intra în automobil, de a vă face călătoria și de a pune jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este necesar să luați ceva timp pentru a verifica din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars pe Volkswagen Golf 3, dar nu ai detectat-o. Iată cele două soluții de bază pentru a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale este defect sau dacă trebuie să îl schimbi destul de repede:

  • Când opriți, puneți contactul pe Volkswagen Golf 3, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt funcționale.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, există un avertisment sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre o Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Golf 3, veți recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, ceea ce sugerează că va trebui să schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca la prima abordare prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Golf 3?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Golf 3 sau luminile de poziție pe Volkswagen Golf 3, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru web pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 3

Acum să mergem la partea cea mai importantă a acestei pagini de conținut, cum se schimbă becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Golf 3? Rețineți că această procedură este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Volkswagen Golf 3, consultați conținutul articolului nostru specific. Cu toate acestea, iată pașii detaliați pe care trebuie să-i urmați pentru a finaliza corect această lucrare:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați diagnosticat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 3. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alegeți modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Cum rabatez scaunul din față pe Volkswagen Golf 2?

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Golf 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Golf 3.

Legătura cu publicația principală