Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Golf 2?

Indiferent dacă este pentru propria ta securitate, pentru evaluarea tehnică a rutieră sau pentru a evita o amendă, este fundamental să te asiguri că becurile de semnalizare funcționează mereu. În realitate, becurile poartă piese de uzură care, evident, se vor arde cu timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și vă faceți griji cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 2, am postat acest articol pentru a vă ajuta să o faceți fără niciun ajutor, fără a fi nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Într-un prim pas, vom arunca o privire la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Golf 2 și, într-un al doilea pas, la cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Volkswagen Golf 2.

Cum afli dacă becul de semnalizare spate al Volkswagen Golf 2 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți automobilul dvs., nu aveți întotdeauna ocazia să examinați toate caracteristicile de securitate ale Volkswagen Golf 2. În realitate, sunteți în general în mișcare și este posibil să vă urcați în automobil, să vă faceți călătoria și să-l lăsați jos. imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este necesar să faceți efortul de a examina uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor dvs. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars pe Volkswagen Golf 2, dar nu l-ai identificat. Iată cele două tehnici de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți cât mai curând posibil:

  • Când vă opriți, puneți contactul pe Volkswagen Golf 2, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. Într-adevăr, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă anunță despre o Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Golf 2, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima metodologie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la Volkswagen Golf 2?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Golf 2 sau luminile de poziție pe Volkswagen Golf 2, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru web pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 2

Acum să trecem la pasul cel mai interesant al acestei pagini de conținut, cum se înlocuiește becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 2? Trebuie să știți că această tehnică este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. frontal al Volkswagen Golf 2, consultați conținutul articolului nostru dedicat. Cu toate acestea, iată pașii detaliați pe care trebuie să-i respectați pentru a efectua acest act în mod corespunzător:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați recunoscut mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Golf 2. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alegeți modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Remontați becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Golf 2

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Golf 2, accesați categoria noastră Volkswagen Golf 2.

Legătura cu publicația principală