Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Crafter 2?

Indiferent dacă este pentru propria dumneavoastră securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a preveni o amendă, este necesar să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează în mod constant. De fapt, becurile au piese de uzură care, în mod previzibil, se vor arde după un timp și, ca urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți pe această pagină, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și sunteți îngrijorat de cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Crafter 2, am scris acest conținut pentru a vă permite să o faceți singur, fără a fi nevoie să mergeți la mecanicul dvs. motor. Pentru început, ne vom uita la examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe Volkswagen Crafter 2 și, într-o a doua parte, cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Volkswagen Crafter 2.

Cum afli dacă becul de semnalizare spate al Volkswagen Crafter 2 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți vehiculul dvs., nu aveți în mod constant posibilitatea de a examina toate caracteristicile de securitate ale Volkswagen Crafter 2. De fapt, vă grăbiți destul de des și este posibil să vă urcați în vehicul, să vă faceți călătoria și să îl puneți. jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să petreceți ceva timp pentru a examina, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars pe Volkswagen Crafter 2, dar nu ai perceput-o. Iată cele două soluții de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați cât mai curând posibil:

  • Când opriți, porniți contactul pe Volkswagen Crafter 2, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă avertizează despre o Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Volkswagen Crafter 2, vei observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima tehnică prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum se pliază oglinzile laterale la un Volkswagen Crafter?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Volkswagen Crafter 2 sau luminile de poziție pe Volkswagen Crafter 2, nu ezitați să consultați publicațiile noastre pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Volkswagen Crafter 2

Acum să mergem la partea cea mai interesantă a acestei pagini de conținut, cum se schimbă becul semnalizatorului spate pe Volkswagen Crafter 2? Trebuie să știți că această tehnică este foarte simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Volkswagen Crafter 2, consultați articolul nostru dedicat. Pe de altă parte, iată pașii detaliați de urmat pentru a putea face acest proces cu acuratețe:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați identificat anterior printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Volkswagen Crafter 2. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alegeți modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Remontați becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Volkswagen Crafter 2?

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Crafter 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Crafter 2.

Legătura cu publicația principală