Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Renault Twingo 2 meu?

Indiferent dacă este pentru propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a preveni o amendă, este foarte important să fii sigur că becurile de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care, în mod previzibil, se vor arde cu timpul și, ca urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți aici pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să găsiți cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Renault Twingo 2, am creat acest conținut pentru a vă permite să o faceți singur, fără a fi nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Într-un prim pas, vom arunca o privire la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Renault Twingo 2 dvs. și, într-un al doilea pas, la modul de înlocuire a becului de semnalizare spate pe Renault Twingo 2 dvs.

Cum să fii sigur dacă becul semnalizatorului spate al Renault Twingo 2 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți mașina, nu aveți întotdeauna ocazia să examinați toate caracteristicile de securitate ale Renault Twingo 2. De fapt, sunteți adesea în deplasare și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați jos. imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este esențial să vă acordați timp pentru a examina, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars la Renault Twingo 2, dar nu ai detectat-o. Iată cele două soluții de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale nu este în funcțiune sau dacă trebuie să îl înlocuiești destul de repede:

  • Când opriți, puneți contactul pe Renault Twingo 2, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un avertisment sonor care vă informează despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Renault Twingo 2, veți detecta că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, ceea ce sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca la prima abordare prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Pret inlocuire disc frana pentru Renault Twingo 3 ?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Renault Twingo 2 sau luminile de poziție pe Renault Twingo 2, nu ezitați să aruncați o privire la articolele noastre pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului spate la Renault Twingo 2 meu

Acum să trecem la cel mai important pas al acestui ghid, cum se înlocuiește becul semnalizatorului spate pe Renault Twingo 2? Vă rugăm să rețineți că această metodă este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Renault Twingo 2, consultați conținutul articolului nostru specific. Cu toate acestea, iată pașii detaliați pe care trebuie să îi efectuați pentru a putea efectua corect acest act:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați diagnosticat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate la Renault Twingo 2. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alegeți modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Când să schimb filtrul de particule la Renault Twingo 2?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Renault Twingo 2, aruncați o privire la categoria Renault Twingo 2.

Legătura cu publicația principală