Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Opel Corsa meu?

Indiferent dacă este pentru siguranța dvs. personală, pentru evaluarea tehnică a traficului sau pentru a evita o amendă, este imperativ să fiți sigur că becurile de semnalizare funcționează în mod constant. Într-adevăr, becurile poartă piese auto care, în mod previzibil, se vor arde în timp și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți aici pentru că unul dintre semnalizatoarele din spate este ars și vă gândiți cum să schimbi becul unui semnal de direcție spate pe Opel Corsa ta, am scris și publicat acest articol pentru a te învăța să faci asta pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergi la mecanic. Pentru început, vom examina inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Opel Corsa dvs. și, într-un al doilea pas, cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Opel Corsa dvs.

De unde știi dacă becul de semnalizare spate al Opel Corsa este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Opel Corsa. Într-adevăr, sunteți destul de des în deplasare și este posibil să vă urcați în vehicul, să vă faceți călătoria și să îl lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să faceți efortul de a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars la Opel Corsa, dar nu l-ai identificat. Iată cele două metode simple de a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale nu este în funcțiune sau dacă trebuie să îl înlocuiești rapid:

  • Când opriți, puneți contactul la Opel Corsa, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție din stânga și dreapta spate și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Ascultând sunetul semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă anunță despre a becul semnalizatorului din spate s-a ars la Opel Corsa, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta implică faptul că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima tehnică prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum pornesc aerul condiționat la un Opel Corsa?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Opel Corsa sau luminile de poziție pe Opel Corsa, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să realizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Opel Corsa meu

Acum să trecem la pasul cel mai interesant al acestui conținut, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Opel Corsa? Rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Opel Corsa, consultați ghidul nostru dedicat. Cu toate acestea, iată pașii detaliați pe care trebuie să-i respectați pentru a putea efectua această lucrare cu acuratețe:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate din semnalizatorul ars pe care l-ați diagnosticat anterior printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Opel Corsa. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Ce combustibil pentru Opel Corsa?

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Opel Corsa, accesați categoria noastră Opel Corsa.

Legătura cu publicația principală