Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Mercedes Gla meu?

Fie pentru propria ta siguranță, pentru verificarea tehnică sau pentru a preveni o amendă, este necesar să fii sigur că becurile de semnalizare sunt în permanență funcționale. De fapt, becurile poartă piese auto care inevitabil se vor arde cu timpul și, ca urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți în acest articol, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și sunteți îngrijorat de cum să schimbi becul semnalizatorului din spate pe Mercedes Gla ta, am pus în scris acest articol pentru a vă învăța să o faceți fără niciun ajutor, fără a fi nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Într-o primă etapă, ne vom uita la verificarea unui bec de semnalizare spate ars pe Mercedes Gla dvs. și, într-o a doua parte, vom analiza cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Mercedes Gla dvs..

Cum afli dacă becul semnalizatorului din spate al Mercedes Gla tău este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți în mod constant ocazia să examinați toate caracteristicile de siguranță ale Mercedes Gla. De fapt, deseori sunteți în mișcare și aveți tendința să vă urcați în vehicul, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să vă luați ceva timp pentru a examina din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu ai un semnal de viraj spate ars pe Mercedes Gla ta, dar nu l-ai identificat. Iată cele două metode de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți cât mai curând posibil:

  • Când vă opriți, porniți contactul pe Mercedes Gla dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt operaționale.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă anunță despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Mercedes Gla dvs, îți vei da seama că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima metodologie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Mercedes Benz GLA Class, ce să faci?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Mercedes Gla sau luminile de poziție pe Mercedes Gla, nu ezitați să aruncați o privire la articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Mercedes Gla meu

Acum să mergem la partea cea mai interesantă a acestei pagini de conținut, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Mercedes Gla? Vă rugăm să rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. frontal al Mercedes Gla dvs., consultați ghidul nostru specific. Pe de altă parte, iată descrierea completă la care trebuie să aderați pentru a putea executa corect acest proces:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care îl aveți mai devreme în acest articol recunoscut printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate pe Mercedes Gla dvs. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alege modelul potrivit pentru mașina ta

    .

  • Remontați becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Cum se remorcă Mercedes Benz GLA Class?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Mercedes Gla, aruncați o privire la categoria Mercedes Gla.

Legătura cu publicația principală