Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Lexus RX meu?

Indiferent dacă este pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru controlul tehnic sau pentru a preveni o amendă, este foarte important să vă asigurați că becurile de semnalizare sunt tot timpul funcționale. Cu siguranță, becurile sunt piese de uzură care, evident, se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți pe această pagină, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să vă dați seama cum să schimbi becul semnalizatorului din spate pe Lexus RX, am scris și publicat această postare pentru a te ajuta să o faci singur, fără a fi nevoie să mergi la tehnicianul tău. Într-un prim pas, vom arunca o privire la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Lexus RX dvs. și, într-o a doua parte, vom analiza cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Lexus RX dvs.

Cum să fii sigur dacă becul semnalizatorului spate al Lexus RX este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți tot timpul ocazia să verificați toate caracteristicile de siguranță ale Lexus RX. Cu siguranță, de cele mai multe ori sunteți în deplasare și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este esențial să faci efortul de a verifica din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor tale. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars pe Lexus RX, dar nu ai perceput-o. Iată cele două metode de bază pentru a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați cât mai curând posibil:

  • Când opriți, porniți contactul pe Lexus RX, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție din stânga și dreapta spate și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un avertisment sonor care vă informează despre a becul semnalizatorului din spate s-a ars pe Lexus RX, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima strategie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Lexus RX?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Lexus RX sau luminile de poziție pe Lexus RX, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru web pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Lexus RX meu

Acum să trecem la partea cea mai interesantă a acestui ghid, cum se schimbă becul semnalizatorului spate pe Lexus RX? Rețineți că această tehnică este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul frontal al Lexus RX, consultați conținutul nostru dedicat. Pe de altă parte, iată descrierea detaliată de urmat pentru a putea finaliza corect acest act:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați identificat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate pe Lexus RX. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect

Dacă mai aveți întrebări despre Lexus RX, nu ezitați să consultați categoria noastră Lexus RX.

Legătura cu publicația principală