Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Citroen Grand C4 Picasso al meu?

Indiferent dacă este pentru propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este esențial să fii sigur că becurile de semnalizare funcționează în mod constant. În realitate, becurile poartă dispozitive care, evident, se vor arde după un timp și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe această pagină, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să găsiți cum să schimbi becul unui semnal de direcție spate pe Citroen Grand C4 Picasso, am creat acest conținut pentru a vă învăța să o faceți pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, vom arunca o privire la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Citroen Grand C4 Picasso dvs. și, într-o a doua parte, cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Citroen Grand C4 Picasso.

De unde știi dacă becul semnalizatorului din spate al tău Citroen Grand C4 Picasso este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți în mod constant ocazia să verificați toate caracteristicile de securitate ale Citroen Grand C4 Picasso. În realitate, de multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este important să vă acordați puțin timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars la Citroen Grand C4 Picasso, dar nu ai detectat-o. Iată cele două metode obișnuite de a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale nu este în funcțiune sau dacă trebuie să îl înlocuiești destul de repede:

  • Când vă opriți, puneți contactul pe Citroen Grand C4 Picasso, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă anunță despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Citroen Grand C4 Picasso, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta implică faptul că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima procedură prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Motorul Citroen Grand C4 Picasso zdrăngănește când este rece

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Citroen Grand C4 Picasso sau luminile de poziție pe Citroen Grand C4 Picasso, nu ezitați să consultați articolele noastre pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului spate la Citroen Grand C4 Picasso al meu

Acum să trecem la cea mai importantă parte a conținutului acestui articol, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Citroen Grand C4 Picasso? Vă rugăm să rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. față de pe Citroen Grand C4 Picasso, consultați conținutul nostru dedicat. Cu toate acestea, iată descrierea detaliată de urmat pentru a putea executa corect acest proces:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați identificat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate la Citroen Grand C4 Picasso. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alege modelul potrivit pentru mașina ta

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Când să schimb cureaua de distribuție la Citroen Grand C4 Picasso?

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen Grand C4 Picasso, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen Grand C4 Picasso.

Legătura cu publicația principală