Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Chevrolet Silverado meu?

Fie pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fiți sigur că becurile de semnalizare funcționează în mod constant. Într-adevăr, becurile poartă dispozitive care, evident, se vor arde în timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că ești aici pentru că unul dintre semnalizatoarele din spate este ars și ești îngrijorat cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Chevrolet Silverado, am postat acest articol pentru a te învăța să faci asta pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergi la mecanicul tău auto. Într-o primă etapă, ne vom uita la examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe Chevrolet Silverado dvs. și, într-o a doua parte, cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Chevrolet Silverado dumneavoastră.

Cum să fii sigur dacă becul semnalizatorului din spate al Chevrolet Silverado este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți în mod constant ocazia să examinați toate caracteristicile de siguranță ale Chevrolet Silverado. Într-adevăr, de multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a examina uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars la Chevrolet Silverado, dar nu ai observat. Iată cele două soluții obișnuite pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii tale este defect sau dacă trebuie să îl schimbi destul de repede:

  • Când vă opriți, porniți contactul la Chevrolet Silverado, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Ascultând sunetul semnalizatoarelor. De fapt, există un avertisment sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre o becul semnalizatorului din spate s-a ars la Chevrolet Silverado, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta implică faptul că va trebui să schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca în prima metodologie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum se citește codul de eroare pe Chevrolet Silverado?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Chevrolet Silverado sau luminile de poziție pe Chevrolet Silverado, nu ezitați să aruncați o privire la conținutul nostru web pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Chevrolet Silverado

Acum să trecem la cea mai importantă parte a acestui conținut, cum se schimbă becul semnalizatorului din spate la Chevrolet Silverado? Trebuie să știți că această metodă este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Chevrolet Silverado, consultați pagina noastră de conținut dedicată. Cu toate acestea, iată descrierea completă la care trebuie să respectați pentru a efectua corect acest proces:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați identificat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Chevrolet Silverado. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alege modelul potrivit pentru mașina ta

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Becul de ulei Chevrolet Silverado care rămâne aprins

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Chevrolet Silverado, aruncați o privire la categoria Chevrolet Silverado.

Legătura cu publicația principală