Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Chevrolet City Express meu?

Fie pentru propria dvs. securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează în mod constant. Evident, becurile poartă piese auto care se vor arde inevitabil pe măsură ce trece timpul și, prin urmare, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și sunteți îngrijorat de cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Chevrolet City Express, am scris și publicat acest conținut pentru a vă învăța să faceți totul pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Pentru început, vom arunca o privire la examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe Chevrolet City Express dvs. și, într-o a doua parte, vom analiza cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Chevrolet City Express.

Cum afli dacă becul semnalizatorului din spate al Chevrolet City Express este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți vehiculul dvs., nu aveți în mod constant posibilitatea de a examina toate caracteristicile de securitate ale Chevrolet City Express. Evident, vă grăbiți în general și este posibil să vă urcați în vehicul, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Din acest motiv, este necesar să vă faceți timp pentru a examina ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars la Chevrolet City Express, dar nu ai devenit conștient de asta. Iată cele două tehnici de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți cât mai curând posibil:

  • Când opriți, porniți contactul pe Chevrolet City Express, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție din stânga și dreapta spate și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă informează despre a becul semnalizatorului din spate s-a ars la Chevrolet City Express, îți vei da seama că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca în prima tehnică prezentată mai sus.
Weiterlesen:
De ce Chevrolet Express-ul meu miroase a plastic ars?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Chevrolet City Express sau luminile de poziție pe Chevrolet City Express, nu ezitați să consultați conținutul nostru web pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Chevrolet City Express meu

Acum să trecem la partea cea mai interesantă a acestui articol, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Chevrolet City Express? Rețineți că această metodă este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Chevrolet City Express, consultați conținutul articolului nostru specific. Pe de altă parte, iată descrierea detaliată de urmat pentru a putea realiza această lucrare în mod corespunzător:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați recunoscut mai devreme printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Chevrolet City Express. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alege modelul potrivit pentru mașina ta

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează corect
Weiterlesen:
Scurgerea injectorului pe Chevrolet City Express meu, ce să fac?

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Chevrolet City Express, nu ezitați să consultați categoria noastră Chevrolet City Express.

Legătura cu publicația principală