Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului spate la Renault Trafic?

Indiferent dacă este pentru propria dvs. securitate, pentru evaluarea tehnică sau pentru a preveni o amendă, este imperativ să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează tot timpul. În realitate, becurile poartă piese care cu siguranță se vor arde pe termen lung și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți aici pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să îl găsiți cum să schimbi becul unui semnal de direcție spate la Renault Trafic, am pus în scris acest articol pentru a vă ajuta să o faceți singur, fără a fi nevoie să mergeți la tehnicianul dumneavoastră. Într-un prim pas, ne vom uita la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Renault Trafic dvs. și, într-un al doilea pas, la cum să schimbați becul de semnalizare spate pe Renault Trafic dvs.

Cum afli dacă becul semnalizatorului spate al Renault Trafic este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți tot timpul ocazia să examinați toate caracteristicile de securitate ale Renault Trafic. În realitate, vă grăbiți în general și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este fundamental să petreceți ceva timp pentru a examina ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de direcție din spate ars la Renault Trafic, dar nu ai observat. Iată cele două tehnici de bază pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

  • Când opriți, porniți contactul la Renault Trafic, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă informează despre a becul semnalizatorului din spate s-a ars la Renault Trafic, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta implică faptul că va trebui să schimba becul semnalizatorului spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima tehnică prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Lumina cheie pe Renault Trafic rămâne aprinsă

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă Renault Trafic sau luminile de poziție pe Renault Trafic, nu ezitați să consultați publicațiile noastre pentru a vă ajuta să realizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului spate la Renault Trafic meu

Acum să trecem la pasul cel mai interesant al acestui ghid, Cum se schimbă becul semnalizatorului spate la Renault Trafic? Rețineți că această operațiune este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Renault Trafic, consultați ghidul nostru specific. Cu toate acestea, iată descrierea detaliată care trebuie efectuată pentru a putea realiza acest proces cu acuratețe:

  • Pentru a accesa configurația luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care îl aveți mai devreme în acest articol recunoscut printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Renault Trafic. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alege modelul potrivit pentru mașina ta

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Când se schimbă cureaua de distribuție la Renault Trafic?

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Renault Trafic, aruncați o privire la categoria Renault Trafic.

Legătura cu publicația principală