Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din spate pe Audi A4 mea?

Indiferent dacă este pentru propria dumneavoastră siguranță, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este necesar să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. Cu siguranță, becurile poartă dispozitive care se vor arde inevitabil cu timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Probabil că sunteți în acest articol pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și vă întrebați cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Audi A4, am postat acest conținut pentru a vă ajuta să o faceți singur, fără a fi nevoie să mergeți la mecanicul dvs. auto. Pentru început, vom arunca o privire la inspectarea unui bec de semnalizare spate ars pe Audi A4 dvs. și, într-o a doua parte, vom analiza cum să înlocuiți becul de semnalizare din spate pe Audi A4 dumneavoastră.

De unde știi dacă becul de semnalizare din spate al Audi A4 ta este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Audi A4. Cu siguranță, sunteți destul de des în deplasare și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este necesar să vă luați puțin timp pentru a verifica ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars la Audi A4, dar nu ai detectat-o. Iată cele două metode de bază pentru a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

  • Când opriți, puneți contactul pe Audi A4, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt eficiente.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, există un avertisment sonor pe fiecare mașină care vă anunță despre a Becul semnalizatorului din spate s-a ars la Audi A4, vei percepe că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima strategie prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Audi A4?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Audi A4 sau luminile de poziție pe Audi A4, nu ezitați să răsfoiți conținutul nostru web pentru a vă ajuta să finalizați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din spate la Audi A4 meu

Acum să trecem la cea mai importantă parte a acestui conținut, cum se înlocuiește becul semnalizatorului din spate pe Audi A4? Vă rugăm să rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față de pe Audi A4, consultați pagina noastră de conținut specific. Cu toate acestea, iată descrierea completă de urmat pentru a desfășura acest proces cu acuratețe:

  • Pentru a accesa configurarea luminii spate, scoateți mocheta sau capacul de plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați recunoscut mai devreme printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Schimbați becul semnalizatorului din spate la Audi A4. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, alege modelul potrivit pentru mașina ta

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare din spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Audi A4?

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Audi A4, aruncați o privire la categoria Audi A4.

Legătura cu publicația principală