Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din spate la Chevrolet Malibu?

Fie pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru testele tehnice sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează în mod constant. De fapt, becurile poartă piese care se vor arde inevitabil după un timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe această pagină, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din spate este ars și încercați să vă dați seama cum să schimbi becul semnalizatorului din spate la Chevrolet Malibu, am pus în scris acest conținut pentru a vă permite să o faceți pe cont propriu, fără a fi nevoie să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Pentru început, vom verifica examinarea unui bec de semnalizare spate ars pe Chevrolet Malibu și, într-o a doua parte, cum să înlocuiți becul de semnalizare spate pe Chevrolet Malibu.

Cum să fii sigur dacă becul semnalizatorului din spate al Chevrolet Malibu este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul dvs. nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Chevrolet Malibu. De fapt, de multe ori vă grăbiți și este posibil să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este important să vă acordați ceva timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil ca tu aveți un semnal de întoarcere din spate ars la Chevrolet Malibu, dar nu l-ai identificat. Iată cele două metode de bază pentru a verifica dacă un semnal de întoarcere din spate al mașinii dvs. este defect sau dacă trebuie să îl înlocuiți rapid:

  • Când opriți, porniți contactul la Chevrolet Malibu, apoi porniți alternativ semnalizatoarele spate stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
  • Acordând atenție sunetului semnalizatoarelor. De fapt, pe fiecare mașină există un avertisment sonor care vă informează despre a becul semnalizatorului din spate s-a ars la Chevrolet Malibu, îți vei da seama că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta înseamnă că va trebui înlocuiți becul semnalizatorului din spate sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să validați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca în prima procedură prezentată mai sus.
Weiterlesen:
Problemă cu injecția Chevrolet Malibu, ce să fac?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă Chevrolet Malibu sau luminile de poziție pe Chevrolet Malibu, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să realizați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din spate la Chevrolet Malibu

Acum să trecem la partea cea mai interesantă a conținutului acestui articol, cum se înlocuiește becul de semnalizare spate pe Chevrolet Malibu? Rețineți că această tehnică este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul portbagajului, unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare spate ars al mașinii dvs. Dacă este un bec pe semnalizatorul dvs. de direcție față pe Chevrolet Malibu, consultați ghidul nostru specific. Cu toate acestea, iată pașii detaliați de care trebuie să respectați pentru a executa corect această lucrare:

  • Pentru a accesa ansamblul luminii spate, scoateți mocheta sau capacul din plastic pentru a accesa ansamblul luminii spate.
  • Utilizați o șurubelniță sau o cheie torx (stea cu 6 colțuri) pentru a deschide ansamblul farului spate.
  • Scoateți becul indicatorului din spate de la semnalizatorul ars pe care l-ați identificat mai devreme în acest articol printr-o inspecție vizuală externă, pentru aceasta va trebui să faceți un sfert de rotație în sens invers acelor de ceasornic
  • Înlocuiți becul semnalizatorului din spate la Chevrolet Malibu. Există două tipuri de becuri, becuri transparente când capacul este portocaliu sau becuri portocalii când capacul este transparent, selectați modelul potrivit pentru mașina dvs.

    .

  • Puneți la loc becul de semnalizare spate și închideți blocul de lumină spate, apoi verificați că noul bec de semnalizare funcționează eficient
Weiterlesen:
Lampa de frână Chevrolet Malibu rămâne aprinsă, ce să fac?

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Chevrolet Malibu, aruncați o privire la categoria Chevrolet Malibu.

Legătura cu publicația principală