Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volvo Xc40 meu?

Indiferent dacă pentru propria dvs. securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este necesar să vă asigurați că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese de uzură care, în mod previzibil, se vor arde după ceva timp și, ca urmare, trebuie schimbate. Probabil că sunteți pe acest site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volvo Xc40, am creat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. Într-o primă etapă, vom examina verificarea unui bec de semnalizare frontal ars pe Volvo Xc40 și, într-o a doua etapă, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să știi dacă becul de semnalizare față de pe Volvo Xc40 este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți mașina, nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate componentele de securitate ale Volvo Xc40. În realitate, vă grăbiți aproape întotdeauna și aveți tendința de a intra în mașină, de a vă face călătoria și de a o da jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este important să vă faceți timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere frontal pe Volvo Xc40, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două soluții simple pentru a controla dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă funcționează.
 • Auzind sunetul clipitoarelor tale. În realitate, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă informează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Volvo Xc40, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta înseamnă că va trebui înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să vă asigurați care dintre ele este ars printr-un control vizual, ca în primul proces prezentat anterior.
Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Volvo Xc40?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Volvo Xc40

Acum să trecem la pasul cel mai important al conținutului acestui articol, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Volvo Xc40? Rețineți că această tehnică este destul de ușoară, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul ars de semnalizare față al Volvo Xc40. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul articolului nostru special. Totuși, iată detaliile acțiunilor de urmat pentru a efectua corect această acțiune, în funcție de metoda pe care doriți să o alegeți.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Volvo Xc40 prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent frontal al Volvo Xc40 cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volvo Xc40 prin pasajul roții:

  Această tactică este deosebit de valoroasă atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași simpli ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volvo Xc40 prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de tehnica completă, noi le va indica chiar acum:

  • Puneți Volvo Xc40 pe un cric sau pe o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul indicatorului de direcție față al Volvo Xc40 urmând pașii observați în piesele văzute mai devreme.
  • Pune totul la loc din nou.

  Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volvo Xc40, nu ezitați să consultați categoria noastră Volvo Xc40.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volvo Xc40?
Legătura cu publicația principală