Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter?

Fie pentru siguranța dumneavoastră personală, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este necesar să fiți sigur că becurile dvs. de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. De fapt, becurile au piese de uzură care, evident, se vor arde după ceva timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbați becul unui semnal de direcție față pe Volkswagen Transporter, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. Într-o primă secțiune, ne vom uita la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars pe Volkswagen Transporter și într-o a doua secțiune, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să știi dacă becul de semnalizare față al Volkswagen Transporter-ul tău este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți automobilul dvs. nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Volkswagen Transporter. De fapt, vă grăbiți adesea și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. În consecință, este important să vă faceți timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de direcție față pe Volkswagen Transporter, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două soluții simple pentru a verifica dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă acestea funcționează.
 • Auzind sunetul cliperilor tale. De fapt, pe fiecare mașină există un semn sonor care vă semnalează despre a becul indicatorului de direcție față s-a ars la Volkswagen Transporter, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta denotă că va trebui să schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca în primul proces prezentat anterior.
Weiterlesen:
Lampa de frână Volkswagen Transporter 5 rămâne aprinsă, ce să faci?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să consultați articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Transporter

Acum să mergem la cea mai importantă secțiune a acestei pagini de conținut, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter-ului tău? Trebuie să știți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau prin bara de protecție până la unitatea farului, să o deschideți și schimbați becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați pagina noastră de conținut special. Iată însă detaliile pașilor de care trebuie să te ții pentru a putea executa eficient acest act în funcție de metoda pe care vrei să o adopti.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Volkswagen Transporter prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter-ului dvs. prin pasajul roții:

  Această tactică este deosebit de practică atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul din față al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași instrucțiuni ca și în partea văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul de semnalizare față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă din procesul complet, noi le voi descrie acum:

  • Puneți-vă Volkswagen Transporter pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi delicate.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul semnalizator față al Volkswagen Transporter-ului dvs. urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
De ce ușa mea de combustibil este blocată pe Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector