Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 5?

Nu contează dacă pentru propria ta siguranță, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este imperativ să fii sigur că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. În realitate, becurile poartă piese de uzură care, fără îndoială, se vor arde după un timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Aproape sigur că sunteți pe site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 5, am scris și publicat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără a angaja pe cineva și pentru a nu fi nevoit să mergeți la mecanicul dvs. auto. Într-un prim pas, vom examina controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Volkswagen Transporter 5 și, într-o a doua etapă, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să știi dacă becul de semnalizare față al Volkswagen Transporter 5 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți autovehiculul dvs., nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate echipamentele de siguranță ale Volkswagen Transporter 5. În realitate, de multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în vehiculul dvs., să vă călătoriți și să puneți jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control neașteptat. Prin urmare, este fundamental să vă faceți timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de direcție frontal pe Volkswagen Transporter 5, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două moduri simple de a examina dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul mașinii dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt operaționale.
 • Ascultând sunetul intermitentului. În realitate, pe fiecare mașină există un semn sonor care vă avertizează despre a Becul de semnalizare față s-a ars la Volkswagen Transporter 5, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta denotă că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o examinare vizuală, ca în prima metodologie prezentată mai devreme.
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 5 nu mai este rece

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să răsfoiți articolele din conținutul nostru pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Transporter 5

Acum să trecem la pasul cel mai important al acestui conținut, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter 5? Rețineți că această operațiune nu este complicată, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Transporter 5. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul nostru specific. Cu toate acestea, iată detaliile ghidurilor la care trebuie să respectați pentru a realiza acest act în mod corespunzător, în funcție de metoda pe care doriți să o adoptați.

Schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 5 prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Transporter 5 cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter 5 prin pasajul roții:

  Această metodologie este deosebit de valoroasă atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați-vă mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași de bază ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter 5 prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, pe baza opțiunilor, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a înlocui becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de procedura completă, noi le voi explica acum:

  • Puneți Volkswagen Transporter 5 pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Atenție la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul indicatorului de direcție față al Volkswagen Transporter 5 urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Weiterlesen:
Capota blocată pe Volkswagen Transporter 4, ce pot face?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector