Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 4?

Indiferent de securitatea proprie, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fii sigur că becurile tale de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care se vor arde, în mod previzibil, pe măsură ce trece timpul și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 4, am creat acest document pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la mecanic. Într-o primă parte, ne vom uita la controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Volkswagen Transporter 4 și într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să recunoașteți dacă becul de semnalizare față de pe Volkswagen Transporter 4 este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți mașina, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate componentele de securitate ale Volkswagen Transporter 4. De fapt, vă grăbiți frecvent și aveți tendința de a intra în mașină, de a face călătoria și de a o da jos instantaneu. fără să-ți iei timp să faci un control ocazional. Prin urmare, este relevant să vă faceți timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de direcție frontal pe Volkswagen Transporter 4, dar că nu ai detectat-o. Iată cele două moduri simple de a verifica dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă acestea funcționează.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă avertizează despre o Becul de semnalizare față s-a ars la Volkswagen Transporter 4, veți observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, aceasta denotă că va trebui să schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca în prima metodologie prezentată mai devreme.
Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter 5?

Este posibil să aveți un bec suplimentar de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă sau luminile de poziție, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Transporter 4

Acum să trecem la partea cea mai esențială a acestui document, cum să înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter 4? Vă rugăm să rețineți că această procedură este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, să o deschideți și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Transporter 4. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați documentul nostru specific. Cu toate acestea, iată detaliile acțiunilor de care trebuie să te ții pentru a putea desfășura această acțiune eficient în funcție de soluția pe care dorești să o adopti.

Schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Transporter 4 prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Transporter 4 cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter 4 prin pasajul roții:

  Această metodologie este practică în mod special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași simpli ca în piesa văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Transporter 4 prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, conform optiunilor singurul acces simplu pe care il vei avea pentru a inlocui becul semnalizatorului fata al masinii tale va fi sa treci pe sub bara ta fata, sunt doar cativa pasi care se schimba fata de procedura completa, noi le voi explica acum:

  • Puneți Volkswagen Transporter 4 pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Atenție la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizator față al Volkswagen Transporter 4 urmând pașii observați în piesele văzute mai sus.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Vibrația pedalei de frână la Volkswagen Transporter?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector