Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Touran?

Indiferent de siguranța dumneavoastră personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să fiți sigur că becurile dvs. de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care, evident, se vor arde de-a lungul anilor și, prin urmare, trebuie schimbate. Sunteți destul de probabil în acest articol, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Volkswagen Touran, am scris și publicat acest articol pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără să angajați pe cineva și să nu trebuiască să mergeți la mecanicul dvs. Într-o primă secțiune, vom arunca o privire la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars la Volkswagen Touran și într-o a doua secțiune, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum afli dacă becul de semnalizare față al Volkswagen Touran este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Volkswagen Touran. De fapt, vă grăbiți de cele mai multe ori și aveți tendința să intrați în vehiculul dvs., să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control ocazional. Prin urmare, este important să vă faceți timp pentru a verifica uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Volkswagen Touran, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două soluții simple pentru a verifica dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți prompt:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există un semnal sonor care vă informează despre a Becul indicatorului de direcție față s-a ars la Volkswagen Touran, vei observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală ca la prima tehnică prezentată anterior.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Volkswagen Touran 2?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să răsfoiți postările de pe blogul nostru pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Volkswagen Touran

Acum să mergem la cea mai importantă secțiune a acestui articol, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran? Trebuie să fiți conștienți de faptul că această operațiune este destul de simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții, sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Volkswagen Touran. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați articolul nostru specific. Pe de altă parte, iată detaliile acțiunilor de urmat pentru a executa corect acest act în funcție de strategia pe care doriți să o alegeți.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Volkswagen Touran prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Volkswagen Touran cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față este eficient.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran prin pasajul roții:

  Acest proces este util mai ales atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași de bază ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Volkswagen Touran prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a înlocui becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă din procesul complet, noi le voi detalia chiar acum:

  • Pune-ți Volkswagen Touran pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Atenție la capsele de plastic care pot fi delicate.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul indicatorului de direcție față al Volkswagen Touran urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran.

Weiterlesen:
Ecranul tactil Volkswagen Touran nu funcționează
Ссылка на основную публикацию