Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Nissan Sentra?

Nu contează dacă pentru siguranța ta, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este important să fii sigur că becurile de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile sunt piese de uzură care cu siguranță se vor arde cu timpul și, prin urmare, trebuie înlocuite. Probabil că sunteți pe site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Nissan Sentra, am scris și publicat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-o primă parte, ne vom uita la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars pe Nissan Sentra și într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperiți dacă becul de semnalizare față de pe Nissan Sentra este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți mașina, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de siguranță ale Nissan Sentra. Într-adevăr, vă grăbiți în cea mai mare parte și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Nissan Sentra, dar că nu ai devenit conștient de asta. Iată cele două opțiuni simple pentru a examina dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă funcționează.
 • Auzind sunetul cliperilor tale. Într-adevăr, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă avertizează despre o becul de semnalizare față s-a ars la Nissan Sentra, vei observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, asta înseamnă că va trebui schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să vă asigurați care dintre ele este ars printr-o examinare vizuală, ca în prima tehnică prezentată anterior.
Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Nissan Sentra

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să consultați postările de pe blogul nostru pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Nissan Sentra

Acum să trecem la partea cea mai esențială a conținutului acestui articol, cum să înlocuiți becul de semnalizare față al Nissan Sentra? Vă rugăm să rețineți că această procedură nu este complicată, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Nissan Sentra. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul articolului nostru specific. Cu toate acestea, iată detaliile pașilor simpli pe care trebuie să-i țineți pentru a putea desfășura această acțiune eficient în funcție de metoda pe care doriți să o adoptați.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Nissan Sentra prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Nissan Sentra cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Nissan Sentra prin pasajul roții:

  Acest proces este practic în special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași instrucțiuni ca și pentru piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Nissan Sentra prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a înlocui becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă din procesul complet, noi le va indica chiar acum:

  • Puneți-vă Nissan Sentra pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Atenție la capsele de plastic care pot fi delicate.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizator față al Nissan Sentra urmând pașii observați în piesele văzute mai sus.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă doriți mai multe tutoriale despre Nissan Sentra, accesați categoria noastră Nissan Sentra.

Weiterlesen:
Stergatorul blocat la Nissan Sentra
Legătura cu publicația principală