Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Mercedes Slk meu?

Indiferent de propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să fii sigur că becurile de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care cu siguranță se vor arde de-a lungul anilor și, ca urmare, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul unui semnal de direcție față pe Mercedes Slk dvs, am realizat acest document pentru a vă ajuta să o faceți singur și independent și să nu trebuiască să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-o primă parte, vom examina controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Mercedes Slk și, într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperi dacă becul semnalizatorului din față de pe Mercedes Slk este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți întotdeauna posibilitatea de a examina toate echipamentele de securitate ale Mercedes Slk. De fapt, vă grăbiți în general și aveți tendința de a intra în vehicul, de a vă face călătoria și de a-l lăsa jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control neașteptat. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a examina din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Mercedes Slk, dar că nu ai observat. Iată cele două opțiuni simple pentru a controla dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă sunt operaționale.
 • Auzind sunetul clipitoarelor tale. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă avertizează despre o Becul indicatorului de direcție față s-a ars la Mercedes Slk, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să verificați care dintre ele este ars printr-un control vizual, ca în primul proces prezentat mai sus.
Weiterlesen:
Cum se reglează farurile pe Mercedes Slk?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel pentru faza scurtă sau luminile de poziție, nu ezitați să citiți articolele noastre pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Mercedes Slk

Acum să trecem la partea cea mai esențială a acestui document, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Mercedesului tău Slk? Trebuie să fiți conștienți de faptul că această tehnică este foarte simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Mercedes Slk. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați documentul nostru specific. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor de care trebuie să te ții pentru a putea realiza corect acest act în funcție de soluția pe care dorești să o adopti.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Mercedes Slk prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Mercedes Slk cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față este eficient.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Mercedes Slk prin pasajul roții:

  Acest proces este util mai ales atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași simpli ca în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Mercedes Slk prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a înlocui becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de tehnica completă, noi le voi detalia acum:

  • Pune-ți Mercedes Slk pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Aveți grijă la capsele de plastic care pot fi fragile.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul indicatorului de direcție față al Mercedes Slk dvs. urmând pașii observați în piesele văzute mai devreme.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Mercedes Slk, aruncați o privire la categoria Mercedes Slk.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Mercedes Slk?
Legătura cu publicația principală