Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Lexus IS meu?

Fie pentru propria ta siguranță, pentru controlul tehnic sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să fii sigur că becurile de semnalizare funcționează mereu. Într-adevăr, becurile sunt piese de uzură care se vor arde inevitabil în timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Poate că sunteți pe acest site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbați becul unui semnal de direcție față pe Lexus IS dvs, am scris și publicat acest document pentru a vă ajuta să o faceți singur și independent și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dumneavoastră. Într-un prim pas, vom arunca o privire la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars pe Lexus IS dvs. și, într-o a doua etapă, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperi dacă becul semnalizatorului din față de pe Lexus IS tău este ars sau trebuie înlocuit?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate componentele de siguranță ale Lexus IS. Într-adevăr, vă grăbiți aproape întotdeauna și aveți tendința să vă urcați în vehicul, să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere frontal pe Lexus IS, dar că nu ți-ai dat seama. Iată cele două soluții simple pentru a examina dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl înlocuiți destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul mașinii dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt operaționale.
 • Auzind sunetul clipitoarelor tale. Într-adevăr, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă informează despre a becul indicatorului de direcție față s-a ars pe Lexus IS, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta înseamnă că va trebui schimbați becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să vă asigurați care dintre ele este ars printr-o examinare vizuală ca în primul proces prezentat anterior.
Weiterlesen:
Cum se transformă un Lexus IS cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Este posibil să aveți un alt bec de înlocuit, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să răsfoiți postările de blog pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Înlocuirea becului semnalizatorului din față la Lexus IS

Acum să trecem la pasul cel mai esențial al acestui document, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al Lexus IS-ul tău? Trebuie să știți că această sarcină este cu adevărat ușoară, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Lexus IS. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați documentul nostru dedicat. Cu toate acestea, iată detaliile îndrumărilor la care trebuie să respectați pentru a putea realiza acest act în mod corespunzător, în funcție de tehnica pe care doriți să o adoptați.

Înlocuiți becul de semnalizare față pe Lexus IS prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent frontal al Lexus IS dvs. cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă becul de semnalizare față nou-nouț funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Lexus IS prin pasajul roții:

  Această soluție este utilă în special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul din față al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și înlocuiți becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași proceduri ca în piesa văzută anterior.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Lexus IS prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, in functie de optiuni, singurul acces simplu pe care il vei avea pentru a inlocui becul de semnalizare fata al masinii tale va fi sa treci pe sub bara ta fata, sunt doar cativa pasi care se schimba din procesul complet, noi le voi descrie chiar acum:

  • Puneți Lexus IS pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi fragile.
  • Scoateți blocul farurilor și înlocuiți becul indicatorului de direcție față al Lexus IS dvs. urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Lexus IS, nu ezitați să consultați categoria noastră Lexus IS.

Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Lexus IS meu, ce să fac?
Legătura cu publicația principală