Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Honda Civic mea?

Fie pentru securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este extrem de important să fii sigur că becurile tale de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care, evident, se vor arde după un timp și, în consecință, trebuie schimbate. Cel mai probabil sunteți pe acest site pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbați becul unui semnal de direcție față pe Honda Civic, am scris acest articol pentru a vă ajuta să o faceți pe cont propriu și să nu trebuiască să mergeți la atelierul dvs. de reparații. Într-o primă parte, vom examina controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Honda Civic, iar într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperiți dacă becul semnalizatorului față de pe Honda Civic este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți automobilul, nu aveți în mod constant posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de securitate ale Honda Civic. De fapt, de cele mai multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în mașină, să vă faceți călătoria și să o lăsați imediat, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este important să vă faceți timp pentru a verifica ocazional starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Honda Civic, dar că nu ai observat. Iată cele două metode simple de a controla dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul mașinii dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă funcționează.
 • Auzind sunetul clipitoarelor tale. De fapt, pe fiecare mașină există un indicator sonor care vă avertizează despre a Becul indicatorului de direcție față s-a ars la Honda Civic, vei recunoaște că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta denotă că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să vă asigurați care dintre ele este ars printr-un control vizual, ca în prima metodologie prezentată mai devreme.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Honda Civic?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să citiți articolele noastre de conținut pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Honda Civic

Acum să trecem la partea cea mai esențială a acestui articol, cum să înlocuiți becul de semnalizare față al Honda Civic dvs.? Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că acest proces este foarte simplu, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-l și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Honda Civic. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați articolul nostru special. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor simpli de care trebuie să te ții pentru a putea desfășura această acțiune în mod corespunzător, în funcție de strategia pe care dorești să o alegi.

Schimbați becul semnalizatorului față de pe Honda Civic prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Honda Civic cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă becul de semnalizare față nou-nouț funcționează.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Honda Civic prin pasajul roții:

  Această tehnică este utilă în special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași ca și în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul de semnalizare față al Honda Civic prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, pe baza opțiunilor, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de tehnica completă, noi le voi explica chiar acum:

  • Pune-ți Honda Civic pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Aveți grijă la capsele de plastic care pot fi sparte.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul indicatorului de direcție față al Honda Civic urmând pașii observați în piesele văzute anterior.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Honda Civic, aruncați o privire la categoria Honda Civic.

Weiterlesen:
Cum se curăță motorul Honda Civic?
Legătura cu publicația principală