Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Honda Accord meu?

Fie pentru securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este foarte important să vă asigurați că becurile de semnalizare funcționează mereu. Într-adevăr, becurile sunt piese de uzură care cu siguranță se vor arde după ceva timp și, în consecință, trebuie înlocuite. Cu siguranță sunteți pe acest site, deoarece unul dintre semnalizatoarele dvs. frontale este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului față de pe Honda Accord, am creat această pagină de conținut pentru a vă ajuta să faceți totul pe cont propriu și să nu trebuiască să vă adresați mecanicului. Într-o primă secțiune, vom arunca o privire la verificarea unui bec de semnalizare frontal ars pe Honda Accord și într-o a doua secțiune, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să descoperi dacă becul de semnalizare față de pe Honda Accord este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs. cu motor, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de securitate ale Honda Accord. Într-adevăr, de multe ori vă grăbiți și aveți tendința să vă urcați în autovehiculul dvs., să vă faceți călătoria și să îl lăsați jos instantaneu, fără să vă faceți timp pentru a face un control periodic. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica din când în când starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Honda Accord, dar că nu ai detectat-o. Iată cele două opțiuni simple pentru a controla dacă un semnal de direcție frontal este ars sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul la mașină, apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a controla dacă funcționează.
 • Ascultând sunetul intermitentului. Într-adevăr, există un semnal sonor pe fiecare mașină care vă semnalează despre a Becul indicatorului de direcție față s-a ars la Honda Accord, veți observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai apropiat, acest lucru sugerează că va trebui schimba becul semnalizatorului fata sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-un control vizual, ca la prima tehnică prezentată anterior.
Weiterlesen:
Cum să activez blocarea automată a Honda Accord?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să răsfoiți articolele noastre pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Honda Accord

Acum să mergem la cea mai importantă secțiune a acestei pagini de conținut, cum să schimbi becul semnalizatorului față de la Honda Accord? Trebuie să fiți conștienți de faptul că această tehnică nu este complicată, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Honda Accord. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați pagina noastră de conținut dedicată. Cu toate acestea, iată detaliile instrucțiunilor pe care trebuie să le respectați pentru a efectua această acțiune corect în funcție de tehnica pe care doriți să o alegeți.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Honda Accord prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Honda Accord cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Honda Accord prin pasajul roții:

  Această tactică este deosebit de eficientă atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceiași pași ca și în piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Honda Accord prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul de semnalizare față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de procedura completă, noi le va indica chiar acum:

  • Pune-ți Honda Accord pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi vulnerabile.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul indicatorului de direcție față al Honda Accord urmând pașii observați în piesele văzute mai devreme.
  • Pune totul la loc din nou.

  În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Honda Accord, nu ezitați să consultați categoria noastră Honda Accord.

Weiterlesen:
Cheia blocată în contact la Honda Accord, ce să faci?
Legătura cu publicația principală