Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Fiat Scudo meu?

Nu contează dacă pentru propria ta securitate, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este foarte important să fii sigur că becurile tale de semnalizare sunt întotdeauna funcționale. Într-adevăr, becurile poartă piese de uzură care cu siguranță se vor arde după un timp și, prin urmare, trebuie schimbate. Cu siguranță ești pe site, deoarece unul dintre semnalizatoarele tale din față este ars și te întrebi cum să schimbi becul unui semnal de direcție față pe Fiat Scudo, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să o faceți singur și să nu trebuiască să mergeți la tehnicianul dvs. auto. Într-o primă secțiune, vom arunca o privire la controlul unui bec de semnalizare frontal ars pe Fiat Scudo și într-o a doua secțiune, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să recunoașteți dacă becul de semnalizare față de pe Fiat Scudo este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți mașina, nu aveți întotdeauna posibilitatea de a verifica toate caracteristicile de securitate ale Fiat Scudo. Într-adevăr, în multe cazuri vă grăbiți și aveți tendința de a intra în mașina dvs., de a vă face călătoria și de a o lăsa imediat jos, fără să vă faceți timp pentru a face un control regulat. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a verifica, în unele cazuri, starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Fiat Scudo, dar că nu ai devenit conștient de asta. Iată cele două opțiuni simple pentru a examina dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl schimbați rapid:

 • Când opriți, porniți contactul mașinii dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele de viraj față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă sunt operaționale.
 • Auzind sunetul cliperilor tale. Într-adevăr, pe fiecare mașină există o indicație sonoră care vă avertizează despre a becul indicatorului de direcție față s-a ars la Fiat Scudo, veți observa că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, ceea ce sugerează că va trebui înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să verificați și să verificați care dintre ele este ars printr-o examinare vizuală ca în prima procedură prezentată anterior.
Weiterlesen:
Cum schimb becul de ceață pe Fiat Scudo meu?

Este posibil să aveți un bec suplimentar de schimbat, cum ar fi cel pentru faza scurtă sau luminile de poziție, nu ezitați să citiți postările de pe blogul nostru pentru a vă ajuta să faceți această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Fiat Scudo

Acum să mergem la secțiunea cea mai esențială a acestui conținut, cum să înlocuiți becul semnalizatorului din față al Fiat Scudo dvs.? Vă rugăm să rețineți că această tehnică este foarte simplă, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin pasajul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și înlocuiți becul de semnalizare din față ars al Fiat Scudo dumneavoastră. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul nostru specific. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor de urmat pentru a realiza corect această acțiune în funcție de soluția pe care doriți să o alegeți.

Înlocuiți becul de semnalizare față de pe Fiat Scudo prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Fiat Scudo dumneavoastră cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și testați dacă noul bec de semnalizare față funcționează.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Fiat Scudo prin pasajul roții:

  Această soluție este utilă în special atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să o operați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași instrucțiuni ca și în partea văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Fiat Scudo prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, pe baza opțiunilor, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul semnalizatorului din față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de procedura completă, noi le va indica acum:

  • Puneți-vă Fiat Scudo pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Aveți grijă la capsele de plastic care pot fi fragile.
  • Scoateți blocul farurilor și schimbați becul indicatorului de direcție față al Fiat Scudo dumneavoastră urmând pașii observați în piesele văzute mai devreme.
  • Pune totul la loc din nou.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Fiat Scudo, accesați categoria noastră Fiat Scudo.

Weiterlesen:
Cum se stinge lumina de serviciu Fiat Scudo
Legătura cu publicația principală