Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum schimb becul semnalizatorului din față pe Citroen Jumper?

Indiferent dacă pentru securitatea personală, pentru verificarea tehnică sau pentru a evita o amendă, este important să fii sigur că becurile de semnalizare funcționează mereu. De fapt, becurile au piese de uzură care, în mod previzibil, se vor arde după ceva timp și, prin urmare, trebuie înlocuite. Cel mai probabil sunteți în acest articol pentru că unul dintre semnalizatoarele dvs. din față este ars și vă întrebați cum să schimbați becul semnalizatorului din față pe Citroen Jumper, am creat acest conținut pentru a vă ajuta să faceți acest lucru fără a angaja pe cineva și pentru a nu fi nevoit să mergeți la tehnicianul dvs. Într-o primă parte, vom arunca o privire la controlul unui bec ars de semnalizare din față pe Citroen Jumper și într-o a doua parte, cum să schimbi becul semnalizatorului din față la mașina ta..

Cum să știi dacă becul semnalizatorului față de pe Citroen Jumper este ars sau trebuie schimbat?

Când conduceți vehiculul dvs. nu aveți întotdeauna posibilitatea de a examina toate caracteristicile de securitate ale Citroen Jumper. De fapt, în general vă grăbiți și aveți tendința de a intra în vehiculul dvs., de a vă face călătoria și de a-l lăsa jos imediat, fără să vă faceți timp să faceți un control neașteptat. Prin urmare, este esențial să vă faceți timp pentru a examina uneori starea farurilor și a semnalizatoarelor. Este foarte posibil să aveți un semnal de întoarcere față pe Citroen Jumper, dar că nu ai detectat-o. Iată cele două moduri simple de a verifica dacă un semnal de întoarcere din față este ars sau dacă trebuie să îl schimbați destul de repede:

 • Când opriți, porniți contactul mașinii dvs., apoi porniți alternativ semnalizatoarele de direcție față stânga și dreapta și coborâți din mașină pentru a verifica dacă acestea sunt funcționale.
 • Ascultând sunetul intermitentului. De fapt, pe fiecare mașină există o indicație sonoră care vă semnalează despre a becul indicatorului de direcție față s-a ars pe Citroen Jumper, vei percepe că timpul dintre fiecare „clic” este mult mai scurt, asta sugerează că va trebui să înlocuiți becul semnalizatorului din față sau înainte. Depinde de dvs. să examinați și să vă asigurați care dintre ele este ars printr-o verificare vizuală, ca la prima tehnică prezentată mai devreme.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Citroen Jumper 2?

Este posibil să aveți un alt bec de schimbat, cum ar fi cel al fazei scurte sau al luminilor de poziție, nu ezitați să consultați postările de pe blogul nostru pentru a vă ajuta să efectuați această înlocuire.

Schimbarea becului semnalizatorului din față la Citroen Jumper

Acum să trecem la partea cea mai semnificativă a acestui conținut, cum să schimbi becul semnalizatorului din față al lui Citroen Jumper? Rețineți că această sarcină nu este complicată, va trebui să accesați, din interiorul capotei, prin arcul roții sau pur și simplu prin bara de protecție la unitatea farului, deschideți-o și schimbați becul de semnalizare din față ars al Citroen Jumper. Dacă este un bec pe semnalizatorul spate, consultați conținutul nostru specific. Pe de altă parte, iată detaliile pașilor de care trebuie să te ții pentru a putea realiza acest act corespunzător în funcție de strategia pe care dorești să o adopti.

Înlocuiți becul semnalizatorului față de pe Citroen Jumper prin capotă:

 • Deschideți capota și eliberați accesul la podurile farurilor.
 • Utilizați un vârf torx pentru a deschide unitatea farului de pe mașina dvs
 • Deșurubați becul semnalizatorului din față de la mașină rotindu-l cu un sfert de tură în sens invers acelor de ceasornic
 • Înlocuiți becul intermitent față al Citroen Jumper cu unul nou (asigurați-vă că verificați dacă este un bec portocaliu sau transparent).
 • Reasamblați și verificați dacă becul de semnalizare față nou-nouț este eficient.

  Înlocuiți becul semnalizatorului din față al Citroen Jumper prin arcul roții:

  Această tactică este extrem de practică atunci când nu aveți suficient spațiu în capotă pentru a accesa semnalizatorul frontal al mașinii dvs.:

  • Ridicați mașina și scoateți roata din față pe partea pe care doriți să lucrați.
  • Scoateți pasajul roții cu un bit torx.
  • Mergeți la blocul farurilor și schimbați becul semnalizatorului din față al mașinii dvs. urmând aceleași proceduri ca și pentru piesa văzută anterior.

  Schimbați becul semnalizatorului din față al Citroen Jumper prin bara de protecție:

  La unii ani sau finisaje, în funcție de opțiuni, singurul acces simplu pe care îl vei avea pentru a schimba becul de semnalizare față al mașinii tale va fi să treci pe sub bara de protecție față, sunt doar câțiva pași care se schimbă față de procedura completă, noi le voi descrie chiar acum:

  • Pune-ți Citroen Jumper pe un cric sau o lumânare.
  • Scoateți șuruburile sabotului motorului mașinii dvs. (partea din plastic de sub motor) și amortizorul. Fiți atenți la capsele de plastic care pot fi delicate.
  • Îndepărtați blocul farurilor și înlocuiți becul indicatorului de direcție față al Citroen Jumper urmând pașii observați în piesele văzute mai sus.
  • Pune totul la loc din nou.

  Pentru a obține mai multe sfaturi despre Citroen Jumper, aruncați o privire la categoria Citroen Jumper.

Weiterlesen:
De ce Citroen Jumper 2 are miros de plastic ars?
Legătura cu publicația principală